Edibe Ahıskalı'ya Anlamlı Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Edibe Ahıskalı'ya Anlamlı Ziyaret

Edibe Ahıskalı\'ya Anlamlı Ziyaret

Bafra İsmail Ahıskalı Mesleki Eğitim Merkezi yöneticileri ile öğrenciler, okula adını veren İsmail Ahıskalı'nın eşi Edibe Ahıskalı'yı ziyaret etti.

17.05.2019 14:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bafra İsmail Ahıskalı Mesleki Eğitim Merkezi yöneticileri ile öğrenciler, okula adını veren İsmail Ahıskalı'nın eşi Edibe Ahıskalı'yı ziyaret etti.

Okul yöneticileri ile öğrenciler, Ahıskalı'yı ziyaret ederek geçmiş Anneler Günü'nü kutladı.

Okul müdürü Ayhan Kanbazoğlu, mesleki eğitim merkezinin yapımı ve donanımı konusunda bağış yapan Ahıskalı ailesinin okula önemli katkı sunduğunu söyledi.

Ahde vefa kavramını titizlikle yaşatmaya çalışan öğrencileriyle Edibe Ahıskalı'ıy ziyaret ettiklerini belirten Kanbazoğlu, "Oğlu Alptekin Ahıskalı ile İsmail Bey'in esnaflık anlayışını, o dönemdeki mesleki tutumunu, çırak öğrencilerine verdiği değeri ve mesleğin yaşatılabilmesi için yaptıklarını konuştuk." dedi.

Kanbazoğlu, Ahıskalı ailesinin genç yaşta kaybettikleri kızları Dilfuruz Ahıskalı'nın adını yaşatmak için okuldaki bir bölüme vermenin onurunu yaşayacaklarını kaydetti.

Edibe Ahıskalı da çırak öğrencileri eşinin yadigarı olarak gördüğünü, öğrencilere yapılan eğitim faaliyetlerinin kendisini ve ailesini memnun ve mutlu ettiğini vurguladı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Edibe Ahıskalı'ya Anlamlı Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement