Edin Dzeko İstanbul'dan fotoğraf paylaştı, Beşiktaş ve Fenerbahçe taraftarında heyecan yarattı - Son Dakika
Spor

Edin Dzeko İstanbul'dan fotoğraf paylaştı, Beşiktaş ve Fenerbahçe taraftarında heyecan yarattı

Adı Beşiktaş ve Fenerbahçe ile anılan yıldız golcü Dzeko, İstanbul'a geldi. Kentte kahve içerken sosyal medya hesabından paylaşım yapan Boşnak golcünün bu hareketi, taraftarlarda heyecana neden oldu. Geçtiğimiz iki sezonda adı sık sık sarı-lacivertli futbolcularla anılan dünyaca ünlü golcünün, önümüzdeki sezon Roma'da kadroda düşünülmediği biliniyor. Sarı lacivertlilerin yanı sıra Dzeko ile Beşiktaş'ın da ilgilendiği biliniyor.

02.06.2021 13:36  Güncelleme: 14:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Transferde ismi Fenerbahçe ve Beşiktaş ile anılan Bosna Hersekli 35 yaşındaki golcü futbolcu Edin Dzeko, İstanbul'a geldi. Tecrübeli golcünün gelişi hem Sarı-Lacivertli, hem de Siyah-Beyazlı taraftarları heyecanlandı.

Fenerbahçe'nin gündemindeki dünyaca ünlü golcü Edin Dzeko İstanbul'a geldi

TÜRKİYE'YE SICAK

Tecrübeli futbolcu Instagram hikayesinde İstanbul'da olduğunu belirten bir paylaşımda bulundu. Geçen sezon Fenerbahçe ile yaptığı görüşmede 5 milyon euro isteyen Dzeko, menajerine bir gün Türkiye'de oynamak istediğini iletmişti. Mirsad Türkcan ve Utku Cenikli'nin oyuncusu, Türkiye'deki futbol ortamına uzak değil. Ali Koç'un, "İki forvet alacağız" açıklamasının ardından Dzeko'nun bugün paylaşım yapması, transfer iddialarını kuvvetlendirdi.

Edin Dzeko İstanbul\'dan fotoğraf paylaştı, Beşiktaş ve Fenerbahçe taraftarında heyecan yarattı

Son Dakika Spor Edin Dzeko İstanbul'dan fotoğraf paylaştı, Beşiktaş ve Fenerbahçe taraftarında heyecan yarattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement