Edirne Akademi'de 'Etik' Dersi - Son Dakika
Güncel

Edirne Akademi'de 'Etik' Dersi

Edirne Akademi\'de \'Etik\' Dersi

Edirne Belediyesi bünyesinde kurulan Edirne Akademi’de, Edirne Akademi Hocası İletişim Sosyoloğu Doç. Dr. Serdar Taşçı, eğitimlerine ‘Etik’ dersiyle devam etti.

29.12.2017 15:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne Belediyesi bünyesinde kurulan Edirne Akademi'de, Edirne Akademi Hocası İletişim Sosyoloğu Doç. Dr. Serdar Taşçı, eğitimlerine 'Etik' dersiyle devam etti.

Edirne Belediyesi bünyesinde kurulan ve Edirne'ye adeta ikinci bir üniversite kazandıran Edirne Akademi'de eğitimler hız kesmeden devam ediyor. Edirne Akademi Hocası İletişim Sosyoloğu Doç. Dr. Serdar Taşçı, eğitime katılanlarla bu hafta 'Etik' konusunu işledi.

Doç. Dr. Taşçı, özellikle din ve ahlak konularında birçok eleştirilerde bulunmuş olan Alman Filozof Friedrich Wilhelm Nietzsche'yi anlattı. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ın Edirne Akademi'yi çok önemsediğini ifade eden Taşçı, "8 bin 300 yıllık tarihe sahip olan; birçok medeniyete ev sahipliği yapan Edirne sadece kültürel ve tarihi özellikleriyle değil; eğitime verdiği önemle de Türkiye'nin en önemli şehirlerinden biri. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ın başkanlığında kurulan Edirne Akademi, gerçekten Edirne'ye çok yakıştı. Edirne Akademi her geçen gün güçlenen kadrosuyla eğitimlerine, atölye çalışmalarına ve derslerine devam edecek" dedi. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Edirne Akademi'de 'Etik' Dersi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement