Eşinin Yeğenine Cinsel İstismarda Bulunan 70'lik Sapık Cezaevine Gönderildi - Son Dakika
Güncel

Eşinin Yeğenine Cinsel İstismarda Bulunan 70'lik Sapık Cezaevine Gönderildi

Edirne'de eşinin yeğenine cinsel istismarda bulunan 70 yaşındaki sapık çıkarıldığı mahkemece 37,5 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

20.03.2018 17:02  Güncelleme: 09:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne'nin Keşan ilçesinde, 2016 yılında 16 yaşında olan baldızının kızı E.E.'ye cinsel istismarda bulunmakla suçlanan Hikmet Pamuk (70), tutuklu yargılandığı davada, 'çocuğun cinsel istismarı' ve 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından toplam 37, 5 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Eşinin Yeğenine Cinsel İstismarda Bulunan 70'lik Sapık Cezaevine Gönderildi

GÖRÜNTÜLERLE ŞANTAJ YAPTI

Keşan'ın Akhoca Köyü'nde çiftçilik yapan, evli ve 2 çocuk babası Hikmet Pamuk, 2010 yılında 10 yaşında olan baldızının kızı olan E.E.'ye tacizde bulunmaya başladı. Hikmet Pamuk, ilerleyen süreçte de E.E. ile tehdit ve cep telefonuyla çektiği görüntülerle şantajda bulunarak köydeki evin yanı sıra Keşan'daki bir evde zorla istismarda bulunmaya devam etti.

GENÇ KIZ YAŞADIKLARINI AİLESİNE ANLATTI

E.E., 2016 yılında yaşadıklarına dayanamayarak durumu ailesine anlattı. Bunun üzerine aile, Keşan Cumhuriyet Başsavcılığı ve İlçe Jandarma Komutanlığı'na giderek Hikmet Pamuk'tan şikayetçi oldu.

Yakalanarak, gözaltına alınan Pamuk, küçük kızla para karşılığı ilişkiye girdiğini savunarak, tehdit ve şantaj suçlamalarını kabul etmedi. Pamuk, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak, cezaevine konuldu.

Eşinin Yeğenine Cinsel İstismarda Bulunan 70'lik Sapık Cezaevine Gönderildi

İSTİSMARI KAYDA ALMIŞ

Edirne 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki karar duruşmasına tutuklu sanık Hikmet Pamuk ve avukatı katıldı. Duruşmada gelen yazı cevaplarının okunmasının ardından duruşma savcısı, önceki celse verdiği mütalaasını tekrarladı. Mütalaada mağdurun eniştesi olan sanığın, torunlarıyla arkadaş olması nedeniyle evine gelip bazen yatıya kalan E.E.'ye, 2010 ve 2011 yılları içerisinde cinsel davranışlarda bulunmaya başladığı belirtildi. Mütalaada ayrıca sanığın yaşı küçük mağduru babasına şikayet edeceği şeklinde tehditlerde bulunduğu, 2011'den 2016'ya kadar mağdurla zorla birlikte olduğu hususlarına yer verildi.

MAĞDURUN BEYANLARI DOĞRULTUSUNDA DELİLLER TOPLANDI

Mütalaada son olarak, sanığın kastının yoğunluğu, suçu işleme biçimi, mağdur üzerindeki etkileri ve meydana getirdiği zarar göz önüne alınarak sanığa verilecek cezada alt sıradan uzaklaşılması talep edildi. Hikmet Pamuk'un avukatı savunmasında E.E.'nin soruşturma ve yargılama aşamasındaki beyanlarının çelişkili olduğunu ileri sürerek, dosyada baştan beri mağdurun beyanları doğrultusunda müvekkilinin aleyhine olabilecek delillerin toplandığını ifade etti.

Eşinin Yeğenine Cinsel İstismarda Bulunan 70'lik Sapık Cezaevine Gönderildi

37,5 YIL HAPİS CEZASI VERİLDİ

Sanık Hikmet Pamuk ise sağlık sorunları yaşadığını belirterek tahliyesinin talep etti.

Mahkeme heyeti, sanık Hikmet Pamuk'un tahliye talebini reddederek, 'çocuğun cinsel istismarı' ve 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından toplam 37, 5 yıl hapis cezasına çarptırarak, tutukluluk halinin devamına karar verdi.

Eşinin Yeğenine Cinsel İstismarda Bulunan 70\'lik Sapık Cezaevine Gönderildi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eşinin Yeğenine Cinsel İstismarda Bulunan 70'lik Sapık Cezaevine Gönderildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (26)

  • Dede: Bu tiplerin yüzünden yaşlılara olan saygımı yitirdim . 9 1 Yanıtla
  • badanacı: tam da adana diyecektim neyse ki değilmiş 2 7 Yanıtla edep: Küçücük bir çocuğun hayatı mahvolmuş halen adana mı diyorsun. Şehitler listesine bak bakalım adana kaçıncı sırada? Adanaya sonradan gelip bozanlara laf söyle. 6 2
  • Lami Cimi Yok: Moruktaki tipe bak.Sapık olan sapıkların sapık olduğunu tipinden anlayabilirsiniz.Hayatın acı ve tatlı gerçekleri Namazında Niyazında olan İnsanların çehresi düzgün oluyo ama sapık olan insanların yüzü porsuk veya sert kırmızı gözleri kırmızı küçük şeytanı anımsatan bir tipleri vardır örnek olarak fetö papazın tipi gibi 7 0 Yanıtla Hee : Bence seni mahkemeye alsınlar tipten suç tespit et, bilirkişi olarak. Görünüşe aldanma, her sakallıyı deden sanma. 1 0
  • karadenizli: BEN VARYA SENİN YAŞINA BAŞINA BAKMAM SENİ BEN DİREKT İBRETİ ALEM İÇİN ATARIM ATEŞ FIRININA. TEREDDÜT BİLE ETMEM. AŞAĞILIK MALUKAT SENİ İNSANLIĞIN YÜZ KARASI. İÇERDEKİLER İNŞALLAH SENİ HALLEDERLER. 6 0 Yanıtla
  • Ohaa: İdam idam tek çare idam..sapığın yaşı maşı farketmez idaaaaam. 6 0 Yanıtla
  • infazcı: BOŞUNA BESLEME DEVLET AS GİTSİN ASSSSSSS ASSSSSSSS 6 0 Yanıtla
  • acık göz: bu devirde kimseye güvenmeyeceksin bir utanmadan sağlık sorunlarından dolayı tahliyesini istiyor utanmaz adam ben okadar utanmaz gördüm ama bunun gibi pişkinini görmedim aldığı nefes haramdır böylelerinin 6 0 Yanıtla
  • ekşi ozluk: kadına omuz carpanada 200 yıl versınler 5 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi
    04:52 Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi

    Fatih'te yaşanan olayda, psikolojik sorunları olan bir kişi, üst komşusunun çıkardığı sesten rahatsız olduğu için balyoz ve matkapla kapıyı kırmaya çalıştı. Başarılı olamayınca da kapıyı ateşe verdi. Polis, itfaiye ve özel harekat polisleri olaya müdahale ederek saldırganı etkisiz hale getirdi. Olay anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

  • Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı
    04:42 Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı

    Aksaray'da bir otomobilin aniden önüne geçmesi sonucu fren yapan bir tıra, arkadan gelen yolcu otobüsü çarptı. Çarpmanın etkisiyle otobüs kontrolden çıkarak bir fabrikanın bahçe duvarına çarptı. Kazada otobüs sürücüsü ve 7 yolcu olmak üzere toplam 8 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, tır ve otomobil sürücüsü gözaltına alındı. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

  • Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı
    03:45 Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı

    Esenler'de araç içerisinden silahla havaya ateş ettikleri anı sosyal medyada paylaşan iki şahıs, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar adli makamlara sevk edilecek.

  • Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı
    03:18 Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı

    İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Tokat ve Yozgat illerinde meydana gelen deprem sonrası yapılan hasar tespitlerini açıkladı. Tokat'ta 3 ilçe, 30 köyde, 191 konutta, 84 ahırda, 7 camide ve bir fırında hasar tespit edilirken, Yozgat'ta ise bir ilçe, 7 köyde 94 konutta, 4 camide ve 3 ahırda ön hasar tespitleri yapıldı. Karaloğlu, vatandaşlara evlerini kullanmamaları konusunda uyarıda bulunarak, misafir etme imkanlarının olduğunu belirtti.

  • Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?
    03:09 Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?

    Geçen sene Android 14'ü yayınlayan Google, bu yıl ise Android 15 işletim sistemini kullanıma sunacak. Xiaomi 12 serisi (Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro, Xiaomi 12 Lite, Xiaomi 12S, Xiaomi 12S Pro, Xiaomi 12S Ultra, Xiaomi 12X) Android 15 güncellemesi alacak mı? İşte tüm bildiklerimiz...


Advertisement