Edirne Belediye Meclisi Toplandı - Son Dakika
Güncel

Edirne Belediye Meclisi Toplandı

Edirne Belediye Meclisinin aylık olağan toplantısı yapıldı.

01.08.2018 15:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne Belediye Meclisinin aylık olağan toplantısı yapıldı.

Belediye Başkanı Recep Gürkan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, 10 madde görüşülerek karara bağlandı.

Gürkan, yaptığı konuşmada, PKK'lı teröristlerin Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde yola tuzakladığı patlayıcının infilak etmesi sonucu sivil araçta bulunan asker eşi Nurcan Karakaya ve 11 aylık bebeğinin hayatını kaybetmesine tepki gösterdi.

Hayatını kaybeden Nurcan Karakaya ve 11 aylık Bedirhan Mustafa Karakaya'ya rahmet dileyen Gürkan, "Hain teröristlerin yola kurduğu tuzak sonucu bir anneyle 11 aylık bebeği şehit edildi. Terör bir insanlık suçudur. Kim yaparsa yapsın, hangi gerekçeyle yaparsa yapsın kabul edilmesi mümkün değil. Hele de bunu 11 aylık bir bebeğe, bir kadına, bir anneye yapılması hiç kabul edilebilecek bir şey değil. Gerçekten vicdanları sızlatan bir durum. PKK'sı, FETÖ'sü, DEAŞ'ı ne kadar terör örgütü varsa Edirne Belediye Meclisi olarak şiddetle kınıyoruz." dedi.

Gürkan, geçen günlerde beyin kanaması geçiren CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan'ın sağlık durumunun iyiye gittiğini söyledi.

Bircan'ın tedavisinin Ankara'da sürdüğünü belirten Gürkan, şunları kaydetti:

"Edirne Milletvekilimiz Erdin Bircan Iğdır'da geçirdiği beyin kanaması sonrası orada bir ameliyat oldu. Daha sonra Sağlık Bakanlığımızın tahsis ettiği ambulans helikopterle Ankara'ya getirildi. Ben de gittim, kendisini ziyaret ettim. Sağlık durumu iyiye gidiyor, hayati tehlikesi yok. Tabii ki beyin kanaması olduğu için zahmetli bir süreç. Milletvekili arkadaşımıza acil şifalar diliyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Edirne Belediye Meclisi Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement