Edirne'de cansız bedenleri bulunan 4 kişilik aileyle ilgili yeni gelişme! Köy kahvesinde "1 milyonluk altın aldım" demiş - Son Dakika
3.Sayfa

Edirne'de cansız bedenleri bulunan 4 kişilik aileyle ilgili yeni gelişme! Köy kahvesinde "1 milyonluk altın aldım" demiş

Edirne'nin Uzunköprü ilçesine bağlı Elmalı köyünde evde silahla vurulmuş olarak cesetleri bulunan aynı aileden 4 kişinin ölümüyle ilgili soruşturma devam ediyor. Jandarma, öldürülen Anıl Güner'in son görüştüğü kişilerle bazı köylülerin ifadelerini alırken, camii minaresinde bulunan güvenlik kamerasını da inceledi. Güner'in çevresine, "1 milyonum vardı, altın alıp yatırım yaptım. Paramla yeni yatırımlar yapacağım" dediği öğrenildi.

30.03.2022 11:13  Güncelleme: 11:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dün Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde bir evde aynı aileden dede, baba, anne ve oğul 4 kişi ölü bulundu. İlçeye bağlı Elmalı köyünde aileden haber alınamaması üzerine vatandaşlar, durumu jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi. Jandarma eşliğinde eve giren sağlık ekipleri Mehmet, Mehmet, Filiz ve Anıl Güner'i hareketsiz olarak yerde yatarken gördü. Yapılan kontrolde 4 kişinin de silahla öldürüldüğü tespit edildi.

Edirne'de 4 kişilik aile, silahla vurulmuş olarak ölü bulundu

EVDE AV TÜFEĞİ VE BİR SİLAH BULUNDU

Edirne Valiliği de olayla ilgili yazılı açıklama yaptı. Soruşturmanın devam ettiği ifade edilen açıklamada, "Olay yerinde bir adet tabanca ve av tüfeği bulunmuş olup konuyla ilgili tahkikata devam edilmektedir." denildi.

Edirne'de 4 kişilik aile, silahla vurulmuş olarak ölü bulundu

3'Ü BAŞINDAN VURULDU

Bu arada olayın detayları da ortaya çıkmaya başladı. Yapılan ilk incelemede Mehmet Güner'in yatak odasında, eşi Filiz Güner'in mutfakta, oğlu Anıl Güner'in ise evin giriş kapısında başından, babası Mehmet Güner'in ise aynı bahçe içinde bulunan kendi evinin önünde omzundan ve boynundan vurulduğu tespit edildi.

Edirne'de 4 kişilik aile, silahla vurulmuş olarak ölü bulundu

"1 MİLYON LİRALIK ALTIN ALDIM" DEMİŞ

Köyde çiftçilik ve besicilik yapan aileden Anıl Güner'in köy kahvesinde arkadaşlarıyla yaptığı sohbette, parasını altına yatırdığını anlattığı ortaya çıktı. Anıl Güner'in çevresine, "1 milyonum vardı, altın alıp yatırım yaptım. Paramla yeni yatırımlar yapacağım" dediği belirtildi. Evde bulunan av tüfeği ile kuru sıkı tabancanın Anıl Güner'e ait olduğu kaydedildi.

Jandarma, öldürülen Anıl Güner'in son görüştüğü kişilerle bazı köylülerin ifadelerine başvururken, caminin minaresinde bulunan güvenlik kamerasını da incelemeye alındı.

Edirne\'de cansız bedenleri bulunan 4 kişilik aileyle ilgili yeni gelişme! Köy kahvesinde "1 milyonluk altın aldım" demiş
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Edirne'de cansız bedenleri bulunan 4 kişilik aileyle ilgili yeni gelişme! Köy kahvesinde '1 milyonluk altın aldım' demiş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bursa'da patlama ve yangın: Yaralı kişinin bulunduğu villada ceset bulundu
    11:12 Bursa'da patlama ve yangın: Yaralı kişinin bulunduğu villada ceset bulundu

    Bursa'nın Osmangazi ilçesinde bir kişinin yaralandığı patlama ve yangın sonrası yapılan incelemede, villanın bodrum katında bir ceset bulundu. Patlamanın nedeni ve cesedin kimliği araştırılıyor.

  • Adıyaman'da Ailesinden Kaçan Genç Kız Polis Tarafından Teslim Edildi
    11:11 Adıyaman'da Ailesinden Kaçan Genç Kız Polis Tarafından Teslim Edildi

    Adıyaman'da, ailesinden kaçarak ağır hasarlı bina içerisinde yaşamaya çalışan genç kız, polis ekiplerince ailesine teslim edildi. Vatandaşların şüphelenmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, genç kızın ailesiyle tartıştığını ve evden kaçarak ağır hasarlı binada yaşamaya çalıştığını tespit etti. Polis ve sağlık ekipleri tarafından ikna edilen genç kız, daha sonra ailesine teslim edildi.

  • Tekirdağ'da Uyuşturucu Ticareti Yapan 6 Şüpheli Gözaltına Alındı
    11:11 Tekirdağ'da Uyuşturucu Ticareti Yapan 6 Şüpheli Gözaltına Alındı

    Tekirdağ'da İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla 6 şüpheli gözaltına alındı. Hayrabolu, Çorlu ve Kapaklı ilçelerinde gerçekleştirilen operasyonda yapılan aramalarda, 1003 sentetik ecza, 20 gram sentetik uyarıcı, 58 uyuşturucu hap, ruhsatsız tabanca, av tüfeği ve 50 tabanca fişeği ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelilerin jandarmadaki işlemleri devam ediyor.

  • Gaziantep'te 127 Bin 295 Adet Kaçak İlaç Ele Geçirildi
    11:11 Gaziantep'te 127 Bin 295 Adet Kaçak İlaç Ele Geçirildi

    Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekipleri, bir ikamette yaptıkları aramada 127 bin 295 adet kaçak ilaç buldu. Bir şüpheli tutuklandı.

  • Antalya'da Kafe Ortakları Arasında Çıkan Kavgada 25 Kişi Adliyeye Sevk Edildi
    11:10 Antalya'da Kafe Ortakları Arasında Çıkan Kavgada 25 Kişi Adliyeye Sevk Edildi

    Antalya'da bir kafenin iki ortağı arasındaki alacak verecek meselesinde çıkan kavgada silah, bıçak ve sopa kullanıldı. Olayda 4 kişi ağır yaralandı ve hastanede tedavi altına alındı. 25 kişi emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

  • Yozgat'ta firari hükümlü yakalandı
    11:08 Yozgat'ta firari hükümlü yakalandı

    Yozgat'ta kasten yaralama suçundan 3 yıl 1 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından düzenlenen operasyonla yakalandı. Gözaltına alınan hükümlü, jandarma işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.

  • Antalya'da Kırmızı Işık İhlali Yapan Otomobil Motosiklet Sürücüsüne Çarptı
    11:08 Antalya'da Kırmızı Işık İhlali Yapan Otomobil Motosiklet Sürücüsüne Çarptı

    Antalya'nın Manavgat ilçesinde kırmızı ışık ihlali yapan bir otomobil, hız kesmeden biçtiği motosiklet sürücüsüne ölümden döndürdü. Feci kaza, güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi. Kaza sonucunda motosiklet sürücüsü yaralanırken, otomobil yaklaşık 100 metre sonra durabildi. Güvenlik kamerası görüntülerinde, otomobil sürücüsünün kırmızı ışık ihlali yaptığı ve kaza sonrası durabildiği tespit edildi. Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü ise hastaneye kaldırıldı.

  • Kocaeli Başiskele'de 3 araç karıştı, 2 kişi yaralandı
    11:04 Kocaeli Başiskele'de 3 araç karıştı, 2 kişi yaralandı

    Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle otomobil takla atarak, park halindeki başka bir otomobile çarptı. Kazada 3 araçta maddi hasar meydana gelirken, takla atan otomobilde bulunan 2 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı ve kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

  • Küçükçekmece'de ehliyetsiz sürücü iki çocuğa çarptı: O anlar kamerada
    11:00 Küçükçekmece'de ehliyetsiz sürücü iki çocuğa çarptı: O anlar kamerada

    Küçükçekmece'de, ehliyetsiz sürücünün kullandığı hafif ticari araç kontrolden çıkarak önce park halindeki araca ardından iki çocuğa çarptı. Yaralanan çocuklar hastaneye kaldırılırken kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı. Sürücü olay yerinden kaçtı ve polis ekipleri tarafından aranıyor.

  • Elazığ'da Kesinleşmiş Hapis Cezası Bulunan 27 Kişi Yakalandı
    11:00 Elazığ'da Kesinleşmiş Hapis Cezası Bulunan 27 Kişi Yakalandı

    Elazığ'da polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 27 kişi yakalandı. Yakalanan şahıslar arasında hırsızlık, uyuşturucu madde kullanmak, kasten öldürme ve yaralama gibi suçlardan hüküm giyenler bulunuyor. Zanlılar, adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • Jandarmadan yasaklı maddeye geçit yok: 1 kişi tutuklandı
    10:58 Jandarmadan yasaklı maddeye geçit yok: 1 kişi tutuklandı

    Tekirdağ'da jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonlarda uyuşturucu madde ele geçirilerek gözaltına alınan 5 kişiden biri tutuklandı. Operasyonlar sonucunda 10 gram uyuşturucu, 7 adet sentetik hap ve diğer suç delilleri ele geçirildi.


Advertisement