Edirne'de İftarlar - Son Dakika
Güncel

Edirne'de İftarlar

Edirne\'de İftarlar

Edirne düzenlenen iftarda şehit yakınları, gaziler ve aileleri bir araya geldi.

18.05.2018 22:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne düzenlenen iftarda şehit yakınları, gaziler ve aileleri bir araya geldi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce kentteki bir restoranda düzenlenen iftarda Edirne Valisi Günay Özdemir şehit yakınları ve gazilerle beraber oldu.

İftar programında Selimiye Camisi İmam Hatibi Alpcan Çelik Kur'an-ı Kerim okudu, şehitlere, gazilere, Mehmetçiğe, sıkıntıda olan Müslümanlara için dua etti.

İftara, 54. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Salim Afgün, İl Jandarma Komutanı Albay Alpaslan Doğan, Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Edirne Belediye Başkan Yardımcıları Selçuk Çakır ve Hakan İşcan, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Bilgin Özbaş, Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Hacıoğlu, Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Zekeriya Bayrak, MHP Edirne Milletvekili adayı Hakan Özkan, siyasi parti temsilcileri de katıldı.

AK Parti Edirne İl Başkanlığı "Vefa İftarı"

AK Parti Edirne İl Başkanlığı "Vefa İftarı" düzenlendi.

AK Parti Bursa Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu, kentteki bir restoranda düzenlenen iftarda, partililerle bir araya geldi.

Milletvekili Müezzinoğlu, iftarın ardından yaptığı konuşmada, Edirnelilere ve Edirne'ye kaşı sorumluluklarının hesabını verebilme gayretiyle çalıştığını söyledi.

Hiçbir kesimi dışlamadan Edirne'nin yararı için çalıştığını belirten Müezzinoğlu, "Edirne'ye bıraktıklarımız ve yaptıklarımızı anlatmayayım. Bunları sizlerin taktirine bırakıyorum. Bir hemşehriniz olarak Edirne'nin yararına işler yapmayı her zaman gözettim." diye konuştu.

Cumhurbaşkanlığı seçiminin de yaklaştığını hatırlatan Müezzinoğlu, şöyle konuştu:

"Cumhurbaşkanı adaylarının hepsini görüyorsunuz. Bugün Kırlareli'nde olan CHP'nin adayı Muharrem İnce'yi birazda olsa dinledim. Şeker fabrikası yaptınız mı diyor? Bunu bugün sizlerin takdirine bırakıyorum. O dönemde tabi ki şeker fabrikası, pamuk için çırçır fabrikası önemliydi ancak bugün Türkiye'nin kalkınması için yaptıklarımız göz ardı edilemez. Bizler bu davayı başından beri durmadan devam ettiren, ülkenin kalkınması için çalışan, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan için kapı kapı dolaşacağız. Sıkılmadık el çalınmadık kapı bırakmayacağız."

Müezzinoğlu, İsrail'in Kudüs'teki katliamını da kınadığını kaydetti.

AK Parti Edirne İl Başkanı Nesim İba ise, Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinin çok önemli olduğunu belirterek, "Bu davanın içerisinde yer almış, kuruluşundan bu yana kadar farklı görev ve kademelerde görev üslenmiş ama bugün aktif yönetimlerde yer almayan ancak gönlü ve bedeni bu hareketin içinde olan değerli dostlarımızla bir araya geldik."

Başkan İba, kutlu davada görev alanların zamanı geldiğinde bu görevleri devrettiğini ve ülkenin geleceği için çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.

İftara, AK Partili belediye başkanları, 27. dönem milletvekili aday adayları, eski il başkanları ve partililer katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Edirne'de İftarlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement