Edirne'de Kaçakçılıkla Mücadele Operasyonu: 3 Kişi Yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

Edirne'de Kaçakçılıkla Mücadele Operasyonu: 3 Kişi Yakalandı

Edirne\'de Kaçakçılıkla Mücadele Operasyonu: 3 Kişi Yakalandı

Edirne İl Jandarma Komutanlığı ve KOM ekipleri son bir haftada yasa dışı uyuşturucu ticareti yapan 3 kişiyi yakaladı. Operasyon kapsamında 129 gram kubar esrar, 1 adet uyuşturucu kullanma aparatı, 19 kök kenevir bitkisi, 50 adet elektronik malzeme ve 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Toplam 3 şüpheli hakkında yasal işlemler yapıldı. Halkın desteği ile faaliyetlerin aralıksız olarak devam edeceği belirtildi.

05.05.2023 16:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne'de jandarma ve KOM ekipleri son bir haftada kaçakçılıkla mücadele çerçevesinde yasa dışı uyuşturucu ticareti yapan 3 kişiyi yakaladı.

Edirne İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerince, son bir hafta içinde kaçakçılığın önlenmesine yönelik faaliyetler çerçevesinde 129 gram kubar esrar, 1 adet uyuşturucu kullanma aparatı, 19 kök kenevir bitkisi, 50 adet elektronik malzeme ve 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Toplam 3 şüpheli hakkında yasal işlemler yapıldı.

Kaçakçılık ve uyuşturucuyla mücadeleye yönelik faaliyetlere, halkın desteği ile daha da güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam edileceği belirtildi. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Edirne'de Kaçakçılıkla Mücadele Operasyonu: 3 Kişi Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Çemişgezek'te yaban keçileri ilçe merkezine indi
    20:04 Çemişgezek'te yaban keçileri ilçe merkezine indi

    Nesli tükenme tehlikesi altında olan dağ keçileri, sürü halinde Çemişgezek ilçe merkezine indi. Dünya Doğa Koruma Birliği'nce yayımlanan 'Nesli Tükenme Tehlikesi Altında Olan Türlerin Kırmızı Listesi'ndeki dağ keçileri Çemişgezek ilçe merkezine indi. Caddede gezen keçiler ardından parkta otlandı. İnsanlardan korkmayan keçiler, vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerası kayıt altına alındı.

  • Malatya'da 18 kilo kubar esrar ele geçirildi
    20:02 Malatya'da 18 kilo kubar esrar ele geçirildi

    Malatya'da yolcu treninde yapılan operasyonda, üç zanlının bagajlarında 18 kilo kubar esrar bulundu. Olayda gözaltına alınan 3 zanlıdan 2'si tutuklandı.

  • Geri dönüşüm tesisinde korkutan yangın
    19:58 Geri dönüşüm tesisinde korkutan yangın

    Tekirdağ Çorlu'da bulunan bir geri dönüşüm tesisinde çıkan yangın, Ergene ilçesinden de görüldü. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek kontrol altına almaya çalışıyor.


Advertisement