Edirne'de TOGG aracının tanıtımı yapıldı - Son Dakika
Otomobil

Edirne'de TOGG aracının tanıtımı yapıldı

Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık, TOGG aracının tanıtımını yaptı. Vatandaşlar sıra, kura dahilinde ve sayı arttıkça aracı alabilecekler. Edirneli vatandaşlar TOGG'u tanımak için davet edildi.

11.05.2023 18:24  Güncelleme: 18:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık, TOGG aracının tanıtımını yaptı. Kırbıyık, "Vatandaşlarımız sıra, kura dahilinde ve sayı arttıkça alacaklar. Şehrimize, milletimize hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyorum. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Tüm Edirneli vatandaşlarımızı da TOGG'la tanışmak için buraya davet ediyorum" dedi.

Edirne'de TOGG aracının tanıtımı yapıldı. Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık'ın da ön koltukta oturduğu Anadolu kırmızısı renkli TOGG'un önünde vatandaşlar fotoğraf çektirdi.

"EDİRNE SOKAKLARINDA GEZEN TOGG SAYISININ ARTTIĞINI GÖRECEĞİZ"

Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık, burada yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Bu bir tanışma, inşallah gün ve gün Edirne sokaklarında gezen TOGG sayısının arttığını göreceğiz. Yakın zamanda kamu araçları olarak da kullanmaya başlayacağız Edirne Valiliği başta olmak üzere. Vatandaşlarımız sıra, kura dahilinde ve sayı arttıkça alacaklar. Şehrimize, milletimize hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyorum. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Tüm Edirneli vatandaşlarımızı da T'la tanışmak için buraya davet ediyorum."

Cem Aydın adlı vatandaş da "Çok harika, çok gurur verici bir olay anlatılmaz yaşanır. Rengi çok güzel zaten kırmızı bizim ana rengimiz çok güzel olmuş, memnunuz. Yapanlardan Allah razı olsun" diye konuştu.

Edirne\'de TOGG aracının tanıtımı yapıldı
Kaynak: ANKA

Son Dakika Otomobil Edirne'de TOGG aracının tanıtımı yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement