Edirne'de Kan Donduran Cinayet! Sırra Kadem Basan Oryantali Parçalayıp Ormana Atmışlar - Son Dakika
Güncel

Edirne'de Kan Donduran Cinayet! Sırra Kadem Basan Oryantali Parçalayıp Ormana Atmışlar

Edirne'nin Keşan ilçesinde, yakacak toplamak için ormanlık alana giden bir kişinin gazeteye sarılı halde bulduğu kesik kolun, kayıp oryantal Didem Uslu'ya ait olduğu ortaya çıktı.

16.01.2019 10:24  Güncelleme: 11:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne'nin Keşan ilçesinde ormanlık alanda gazeteye sarılı halede bulunan kesik kolun kayıp olan oryantal Didem Uslu'ya ait olduğu tespit edildi. Kolun kime ait olduğunun belirlenmesinin ardından polis ormanlık alandaki araştırmalarını genişletti. Dehşet veren olayda Uslu'nun başı ve vücudunun önemli bir bölümü bulundu.

ORMANLIK ALANDA GAZETEYE SARILI KADIN KOLU GÖRDÜ

9 Ocak 2019 tarihinde yakacak toplamak amacıyla İspat Cami Mahallesi Özgün Yapı Kooperatifi arkasında bulunan ormanlık alana giden bir kişi ağacın altında gazeteye sarılı şekilde kadın kolu gördü. Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis sevk edildi. Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, kolun etrafında ve ormanlık alanda araştırma yaptı.

Edirne'de Kan Donduran Cinayet! Sırra Kadem Basan Oryantali Parçalayıp <a class='keyword-sd' href='/ormana/' title='Ormana'>Ormana</a> Atmışlar

KOLUN ORYANTALLİK YAPAN DİDEM USLUYA AİT OLDUĞU BELİRLENDİ

Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Grup Amirliğince yapılan parmak izi sorgulamasında kolun, oryantal Didem Uslu'ya ait olduğu belirlendi.

Edirne'de Kan Donduran Cinayet! Sırra Kadem Basan Oryantali Parçalayıp Ormana Atmışlar

BAŞKA VÜCUT PARÇALARI DA BULUNDU

Kolun kime ait olduğunun belirlenmesinin ardından polis ormanlık alandaki araştırmalarını genişletti. Çalışmalara Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yanı sıra İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ve Edirne'den gelen köpekli özel arama timleri de katıldı. Ormanlık bölgedeki aramalarda kesik kolun bulunduğu yerin yaklaşık 200 metre ilerisinde başka vücut parçalarına daha rastlandığı öğrenildi.

ARAŞTIRMALAR SIRASINDA BÖLGEDE KUŞ UÇURTULMADI

Soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısının da olay yerinde yaptığı incelemelerle birlikte, araştırma bölgesi biraz daha genişletildi. Ormanlık alanda yapılan araştırmalar sırasında bölgede adeta kuş uçurtulmadı.

Edirne'de Kan Donduran Cinayet! Sırra Kadem Basan Oryantali Parçalayıp Ormana Atmışlar

BAŞI VE VÜCUDUNUN ÖNEMLİ BİR BÖLÜMÜ BULUNDU

Dehşet veren olayda Uslu'nun başı ve vücudunun önemli bir bölümü bulundu. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

KAN DONDURAN OLAY MÜNEVVER KARABULUT OLAYINI HATIRLATTI

Keşan'da yaşanan olay daha önce sevgilisi Cem Garipoğlu tarafından parçalanarak çöpe atılan Münvver Karabulut olayını hatırlattı.

Edirne\'de Kan Donduran Cinayet! Sırra Kadem Basan Oryantali Parçalayıp Ormana Atmışlar
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Edirne'de Kan Donduran Cinayet! Sırra Kadem Basan Oryantali Parçalayıp Ormana Atmışlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (40)

  • unnamed: SU TESTİSİ SU YOLUNDA KIRILIR ÜZÜLMEYE DEYMEZ HESAP VAKDİ 4 118 Yanıtla
  • bir anne: gerçekten ölen bir annenin evladı var dansöz olmuş hırsız olmuş hayırsız olmuş ama insan olmuş .!!!!! Herşeyden önce bunu yapabilecek o kadar cani kadın ne duydum ne gördüm .Siz erkekler çocuklarımıza el uzattınız kadınlara el uzattınız hayvanlara bıle kastınız vardı ..Kadınlara düşman olan varlık sana diyorum senı doğuran bir ana .Mesleği dansözlük olsaydı anne demicekmiydin !!!!!!!!!!! Şeytandan bile daha şeytansınız. 85 6 Yanıtla
  • Muhammet Giydiren: Müslümanların yaptıkları yorumları iyi okuyun ve o dine inananların ne kadar insanlıktan çıktıklarına şahit olun.Dini sorguya çekin ve inanmaktan vazgeçin.Dünyada bunlar kadar vahşi bir kitle daha yoktur.Oryantalliği kötü birşeymiş gibi lanse eden vicdandan yoksun yaratıklar.Hepinizden nefeet ediyorum.Sonsuza kadar insanları uyandırmaya devam edeceğim.Yazıklar olsun hepinize.İşte bu yüzden dünya size birşey olduğunda sesini çıkarmıyor pek.Bu saatten sonra sizden ölen herkes için aynı şekilde konusacagim.Beter olun.Nesliniz eninde sonunda tükenecek! 36 36 Yanıtla
  • Dudullulu Dul Dudu: Kadın çenesine ve namusuna sahip olsun erkek onun için köle olur 10 55 Yanıtla
  • TNT: İyi kıvırtamadımıda sakadatlarını her biyana attın cani kasap senii 8 42 Yanıtla
  • Hasan SELÇUK: Kadın milletini sevmiyorum ama kadına şiddete karşıyım 2 47 Yanıtla
  • aiaiaia: hayat kadınıda olsa oryantelde olsa ne olursa olsun bunu yapamazsın bir insanda vicdan olacak arkadaş 42 3 Yanıtla
  • Insan : Burada vicdansiz insanlar var neymis su testisi su yolunda kirilir demis Allahdan korkmaz o da insandi kimin ne oldugunu AHLLAH bilir ALLAH rahmet eylesin insanlik bitmiş 42 2 Yanıtla
  • OFOFF: Bu nasıl bir vahşet.Bu nasıl bir insanlık? şeytana uydun öldürdün bir günah..daha parçalamak ney ya? bunu yapanın yüzde doksan dokuz kafasında vicdanında sorun var 39 1 Yanıtla
  • ÇAKICI: SEN ÖNCE BİR ADINI DÜZELT.. BU KADAR TEPKİ VERDİĞİNE GÖRE NESLİ TÜKENEN SENİN ZİHNİYETİNDEKİLER..İNANMAKTAN VAZGEÇECEKMİŞİZ...SENİN LAFINLA TUVALEETE GİTMEM 5 11
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Bursa Harmancık'ta Geleneksel İftar Yemeği Düzenlendi
    09:31 Bursa Harmancık'ta Geleneksel İftar Yemeği Düzenlendi

    Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen iftar yemeği Harmancık'ta gerçekleşti. Harmancık Belediyesi bahçesinde gerçekleştirilen iftar yemeğine 2 bin 500 kişi katıldı. Yoğun katılımdan dolayı cadde trafiğe kapatılarak masalar kuruldu. İftar programına Bursa Ak Parti Milletvekili Osman Mesten, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Osman Mesten, muhtarlar ve Harmancıklı vatandaşlar katıldı. Harmancık Belediye Başkanı Yılmaz Ataş, memnuniyetini belirterek hayırsever destekleriyle iftar çadırının her gün hizmet verdiğini ve katılımcılara teşekkür etti. Etkinlikte Hacivat Karagöz gösterisi de yapıldı.

  • Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Vatandaşlarla İftarda Buluştu
    09:29 Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Vatandaşlarla İftarda Buluştu

    Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Efeler Atatürk Kent Meydanı'nda düzenlenen iftarda vatandaşlarla bir araya geldi. Çerçioğlu, CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı ve Cumhuriyet Halk Partisi Efeler Belediye Başkan Adayı Anıl Yetişkin ile birlikte iftara katıldı.

  • Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, turistik çarşılar ve Balık Hali esnafını ziyaret etti
    09:29 Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, turistik çarşılar ve Balık Hali esnafını ziyaret etti

    Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, turistik çarşılar ve Balık Hali esnafını ziyaret ederek, esnafa hayırlı işler dileğinde bulundu ve yapacakları yenileme çalışmaları hakkında bilgi verdi.

  • Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer Tarsus'ta esnafı ziyaret etti
    09:29 Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer Tarsus'ta esnafı ziyaret etti

    Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Tarsus ilçesinde Kırklar Pazar Yeri'ni ve Atatürk Caddesi esnafını ziyaret etti. Seçer'e yoğun ilgi gösterildi ve vatandaşlar desteklerini dile getirdi. Ziyaret sırasında vatandaşlara hizmet broşürü, pazar çantası ve oyuncak dağıtıldı.

  • Anka Haber Ajansı 19 Mart Salı Gündemi
    09:29 Anka Haber Ajansı 19 Mart Salı Gündemi

    ANKA HABER AJANSI 19 MART SALI GÜNDEMİ

  • Mersin'de Jandarma Operasyonu: 4 Silah Ele Geçirildi, 1 Şüpheli Gözaltına Alındı
    09:25 Mersin'de Jandarma Operasyonu: 4 Silah Ele Geçirildi, 1 Şüpheli Gözaltına Alındı

    Mersin'de İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, silah kaçakçılığı yapan bir şüpheli gözaltına alındı. Şüphelinin adresinde yapılan aramada ise 1 tabanca, 1 yivli tüfek, 2 av tüfeği, 70 fişek, 1 şarjör, 150 mermi ve 2 adet 6136'ya tabi bıçak ele geçirildi.

  • Hakkari'de Haftalık Asayiş Toplantısı Yapıldı
    09:24 Hakkari'de Haftalık Asayiş Toplantısı Yapıldı

    Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik başkanlığında haftalık asayiş toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, geçen hafta meydana gelen olayların analizi yapıldı ve başarılı operasyonlar değerlendirildi.

  • Bacağı Kesilen İbrahim, Tedavi İçin Uzun Yolculuklar Yapıyor
    09:23 Bacağı Kesilen İbrahim, Tedavi İçin Uzun Yolculuklar Yapıyor

    Kemik kanseri nedeniyle bir bacağı kesilen İbrahim, tedavi olabilmek için saatlerce yolculuk yapmak zorunda kalıyor. İbrahim ve ailesi, Denizli'de tedavi olmak istiyor ve yetkililerden yardım bekliyor.

  • Mersin'de PKK/KCK operasyonunda 11 zanlı gözaltına alındı
    09:23 Mersin'de PKK/KCK operasyonunda 11 zanlı gözaltına alındı

    Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve İstihbarat Şubesi ekipleri, terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik çalışma başlattı. Operasyon kapsamında 11 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin örgüte karşı muhalif gördükleri kişileri tehdit ettiği, örgüt lehine slogan attığı ve terör örgütü propagandası yaptığı tespit edildi. Operasyonda 1 ruhsatsız tabanca, 23 adet fişek, 1 ruhsatsız av tüfeği ve örgütsel dijital materyal ele geçirildi.


Advertisement