Edirne'den kısa kısa - Son Dakika
Güncel

Edirne'den kısa kısa

Edirne\'den kısa kısa

Trakya Üniversiteler Birliği (TÜB) tarafından, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ev sahipliğinde "Dergi editoryal süreçleri, ulusal ve uluslararası dizin başvuru süreçleri, disiplin alanları bazında dizin eğitimleri" konferansı düzenlendi.

02.01.2023 15:24  Güncelleme: 15:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trakya Üniversiteler Birliği (TÜB) tarafından, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ev sahipliğinde "Dergi editoryal süreçleri, ulusal ve uluslararası dizin başvuru süreçleri, disiplin alanları bazında dizin eğitimleri" konferansı düzenlendi.

Trakya Üniversitesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, çevrim içi olarak düzenlenen etkinliğe, TÜB Dönem Başkanı Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz Çakıcı ve TÜB Genel Sekreteri Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Aras ile TÜB üyesi üniversitelerden çok sayıda akademisyen katıldı.

Yöneticiliğini Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Marmaraeğrelisi MYO medya ve iletişim programından öğretim görevlisi Yarkın Çelik'in yaptığı konferansa, konuşmacı olarak Kültür ve Turizm Bakanlığı Atina Kültür ve Tanıtma Müşaviri Prof. Dr. Hacı Veli Aydın katıldı.

Aydın, programda akademik dergilerin editoryal süreçleri, ulusal ve uluslararası dizinlere başvuru süreçleri, makale değerlendirme, revizyon ve yayın süreçleri ile atıf ve kaynakça gösterme programlarının kullanımı gibi konularda detaylı bilgiler verdi.

TÜ'de eğiticilerin eğitimi programı düzenlendi

Trakya Üniversitesi (TÜ) Edebiyat Fakültesi Dekanlığı tarafından kalite ve akreditasyon çalışmaları kapsamında "Eğiticilerin eğitimi" programı düzenledi.

TÜ'den yapılan yazılı açıklamay göre, programa, TÜ Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi ve Psikolojik Danışma ve Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Seda Donat Bacıoğlu konuşmacı olarak katıldı.

Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yüksel Topaloğlu, kurum içi sözlü ve yazılı iletişim uygulamalarının etkili bir şekilde yürütülmesini sağlamak ve kişilerarası iletişim becerilerini geliştirmek amacıyla bir seminer düzenlediklerini ifade ederek Bacıoğlu'na katkılarından dolayı teşekkür etti.

Bacıoğlu da kişilerarası iletişim becerileri, iletişim, problem çözme yöntemleri gibi konularda bilgiler vererek, kişilerarası iletişimi etkileyen konulara dikkat çekti.

Program, soru cevap bölümünün ardından Topaloğlu'nun Bacıoğlu'na plaket takdim etmesiyle sona erdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Edirne'den kısa kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement