Edirne'den Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Edirne'den Kısa Kısa

Edirne Bahçeşehir Ortaokulu'nda yazarlık ve yazma becerisi etkinliği düzenlendi.

05.04.2018 17:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne Bahçeşehir Ortaokulu'nda yazarlık ve yazma becerisi etkinliği düzenlendi.

Okuldan yapılan yazılı açıklamada, Yaratıcı Yazarlık ve Drama Eğitmeni Ersin Çakmak'ın beşinci sınıf öğrencilerine sunum yaptığı belirtildi.

Çakmak'ın etkinlikte, "Evini Arayan Ardıç Tohumu" adlı öykü ekseninde ağaçlara ve doğanın korunmasına dikkat çekmek için bilgiler verdiği aktarılan açıklamada, "Gruplar halinde gerçekleştirilen etkinliğin iletilerini aktarmak adına öğrencilerle ormana, ağaca ve ormancılığa dair bilgiler de paylaşıldı. Yine bahsi geçen sorunlara dikkat çekmek üzere doğaçlamaların yapıldığı etkinlik, öğrencilerin yoğun ilgisi ile gerçekleştirildi." ifadeleri kullanıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Okul Müdürü Mahmut Boztürk, önceliklerinden birinin her zaman öğrencilerine okuma alışkanlığı kazandırmak olduğunu belirtti ve etkinlikte emeği geçen öğretmenlere teşekkür etti.

Minder Güreşi Edirne İl Birinciliği Seçmeleri

Edirne Belediyesi Güreş Takımı'nın Minikler Kategorisi Minder Güreşi Edirne İl Birinciliği Seçmeleri'nde takım halinde ikincilik elde ettiği bildirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Edirne'de düzenlenen Minikler Kategorisi Minder Güreşi Edirne İl Birinciliği Seçmeleri'nde, Edirne Belediyesi Güreş Takımı'nın ikincilik elde ettiği kaydedildi.

İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğüne bağlı Aliço Pehlivanlık Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilen seçmelerde Edirne Belediyesi Güreş Takımı'ndan, Metin Yıldızlaşı (52 kiloda) birincilik madalyası alırken, ikincilik kürsüsünü Caner Yaykın (48 kiloda) ve Arda Batı (44 kiloda) paylaştı, Doğuş Bunarbaş (62) ise üçüncü oldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Edirne Belediyesi Güreş Antrenörü Talat Çelik, Edirne'de güreşin altyapısını hazırlamaya devam ettiklerini belirterek, "Minikler Kategorisi Minder Güreşi Edirne İl Birinciliği Seçmeleri'nde Edirne Belediyesi Güreş Takımı olarak ikincilik kürsüsünün sahibi olduk. Bizim bu başarıyı elde etmemizde bize destek olan herkese teşekkür ediyoruz. Bizim bu başarımızda en büyük destek Edirne Belediye Başkanımız Recep Gürkan'ındır. Başkanımıza bize olan desteği ve güveni için teşekkür ediyoruz. Biz de Edirne Belediyesi Güreş Takımı olarak hem Edirne'nin hem de belediyemizin adını daha fazla duyurmak için büyük bir istek ve azimle çalışmaya devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Saadet Partisi'nden köy ziyaretleri

Saadet Partisi Edirne İl Başkanılğı üyelerinin köyleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldiği bildirildi.

Saadet Partisi İl Başkanlığı Tarım ve Hayvancılık Komisyonu Başkanı Mansur İriş, yaptığı yazılı açıklamada, Havsa ilçesi ve köylerini ziyaret ettiklerin belirtti.

Vatandaşların istek ve sıkıntılarını dinlediklerini aktaran İriş, üreticilere verilen desteklere yönelik bazı eleştirilerini sıraladı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Edirne'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement