Edirne'den Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Edirne'den Kısa Kısa

Trakya Üniversitesi (TÜ) akademisyenleri, Avrupa Bilim Editörleri Birliği Kongresi'ne katıldı.

13.06.2018 17:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trakya Üniversitesi (TÜ) akademisyenleri, Avrupa Bilim Editörleri Birliği Kongresi'ne katıldı.

TÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, TÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cem Uzun başkanlığında, editör ve dergi sahiplerinden oluşan akademisyenler Prof. Dr. Okan Çalıyurt, Prof. Dr. Ayhan Gençler, Prof. Dr. Murat Yurtcan, Prof. Dr. Zafer Koçak, Prof. Dr. Burcu Tokuç, Prof. Dr. Hakan Erbaş, Prof. Dr. Sevtap Hekimoğlu Şahin, Prof. Dr. Necdet Süt, Doç. Dr. Kadri Kıran, Doç. Dr. Özgür Gündüz, Doç. Dr. Yeşim Uz, Doç. Dr. Hacı Ali Güleç, Dr. Öğr. Üyesi Ebru Boyacıoğlu, Dr. Öğr. Üyesi Hande Güçlü, Arş. Gör. Erdem Demiröz, Öğr. Gör. Elvin Dinler ve doktora öğrencisi Müge Atakan'ın 8-10 Haziran tarihlerinde Bükreş Üniversitesi'nde gerçekleştirilen kongrede yer aldığı belirtildi.

Avrupa Bilim Editörleri Birliği Prof. Dr. Cem Uzun'a beratı sunuldu.

Babalar Günü

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Zıpkınkurt, Babalar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Zıpkınkurt, mesajında, ailenin temel direği olan babaların toplumsal değerlerin yaşatılmasında, sevgi, saygı ve sorumluluk gibi değerleri, yetiştirdikleri çocuklar aracılığıyla kuşaktan kuşağa aktarmada etkin bir role sahip olduklarını belirtti.

Zıpkınkurt, şunları kaydetti:

Aile fertlerinin ihtiyaçlarının karşılanması için hayatı boyunca maddi manevi bütün imkanlarını seferber eden, tecrübeleriyle her zaman yol gösterici olan, ailenin korunması ve yaşatılması için, her türlü özveriyi göstererek çocuklarına model olan babalarımızın sadece bu özel günde hatırlanarak haklarının ödenmesi mümkün değildir.

Çünkü baba çınar gibidir. Meyvesi olmasa da gölgesi yeter.Bu düşünceler ile bizleri karşılıksız sevgi ve emekleriyle büyüten tüm babaların Babalar Günü'nü en içten dileklerimizle kutlarız."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Edirne'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement