Edirne'den kısa kısa - Son Dakika
Güncel

Edirne'den kısa kısa

Edirne\'den kısa kısa

CHP İpsala İlçe Başkanlığı Kongresi'nde başkanlığa yeniden Ahmet Uğraş Uybaş seçildi.

16.01.2020 18:14  Güncelleme: 18:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP İpsala İlçe Başkanlığı Kongresi'nde başkanlığa yeniden Ahmet Uğraş Uybaş seçildi.

İlçedeki bir düğün salonunda gerçekleştirilen kongrenin divan başkanlığını CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu yaptı.

Tek listeyle gidilen seçimde başkanlığa yeniden Ahmet Uğraş Uybaş seçildi.

Yönetim kurulunda ise Mıstık Ak, Ayhan Aypar, Tamer Çolak, Hüsnü Girgin, Galip Gören, Şeyda Gür, Ahmet Murat Gürler, Nurettin Kestane, Tunay Kılıç, Şeref Topaç, Kadir Vardar ve Sıdıka Vural yer aldı.

Kongreye CHP Edirne İl Başkanı Fevzi Pekcanlı, ilçe başkanları ve partililer katıldı.

Kadınlara mobil fotoğrafçılık ve internet eğitimi

Edirne'de, mobil fotoğrafçılık ve internet eğitimi verildi.

Edirne Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, eğitim, "Kız Kardeşim Projesi" kapsamında Habitat Derneği ve Edirne Belediyesinin işbirliğiyle Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü Eğitim Salonu'nda verildi.

Kadınların ekonomik ve sosyal konumlarının güçlenmesi, bölgesel ekonomik kalkınmada etkin rol almalarının sağlanması ve ekonomik hayata katılım konusunda gerekli bilgi ve becerilerle donatılarak toplumsal ve ekonomik konumlarının güçlendirilmesi hedeflendi.

Habitat Derneği Kız Kardeşim Projesi eğitmenlerinden İlayda Karaca, eğitimin ardından katılımcıların sorularını yanıtladı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Edirne'den kısa kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement