Edirne'den Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Edirne'den Kısa Kısa

Kentte bazı bölgelere çalışma nedeniyle elektrik verilemeyecek.

16.10.2014 18:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne'de 19 Ekim Pazar günü çalışma nedeniyle bazı bölgelere elektrik verilemeyecek.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, 19 Ekim Pazar günü 9.00-14.00 saatleri arasında 5 saat süresince Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastane Tesisleri, Balkan Yerleşkesi Eğitim Tesisleri, otogar arkası mühendislik fakülte tesisleri, doğa evleri, tepe konakları şantiyesi, hadımağa mevkisi doğal gaz tesisleri, Guronturco mısırlık tesisleri, Serin ve Gökay beton tesisleri, Öztürkler yağ fabrikası, Olmuksan fabrikası ve Trak lojistik fabrikası, Hadımağa mevkisi otoyol gişeleri ile bu mevkideki bazı bölgelerdeki çalışma nedeniyle elektrik kesintisi uygulanacağı belirtildi.

"Toplumsal Cinsiyet Eşitliğiyle Bütçelemeyi Öğreniyoruz" projesi

Edirne Kadın Merkezi Danışma Derneği (EKAMEDER), Sabancı Vakfı Hibe Programı'ndan ikinci kez hibe desteği almaya hak kazandı.

İlhan Koman Kültür Evi ve Kadın Merkezi'nde düzenlenen toplantıda, EKAMEDER "Toplumsal Cinsiyet Eşitliğiyle Bütçelemeyi Öğreniyoruz" projesi ile "Birleşmiş Milletler Kadınların İnsan Haklarının Geliştirilmesi Ortak Programı" kapsamında yürütülen Sabancı Vakfı Hibe Programı'ndan ikinci kez hibe desteği almaya hak kazandığı anlatıldı.

Edirne Vali Yardımcısı Mustafa Serdar Bakır, toplantıda, kadınların güçlü olmasının çok önemli olduğunu söyledi. Kadınlarla igili projele önem verdiklerini aktaran Bakır, EKAMEDER ve diğer kurumlara çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Toplantıya, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bilgin Özbaş, Huzurevi Müdürü Tamer Tahmazoğlu, EKAMEDER Başkanı Ayşe Naime Eren, Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ile Bütçelemeyi Öğreniyoruz projesinin koordinatörü Ayten Sünnetçiler, proje yürütücüsü Şahide Ağaoğlu, Edirne Belediyesi Kadın Hizmetler Müdürü Emel Önaldı, Trakya Üniversitesi Kadın Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ebru Boyacıoğlu, Edirne Bedensel Engellileri ve Ailelerini Koruma Yardımlaşma Derneği Başkanı Dilek Kaynak ile Edirne Roman Eğitim Gönüllüleri Derneği Başkanı Turan Şallı ve kadın üyeler katıldı. - Edirne

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Edirne'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement