Edirne Gönüllüleri Derneği, Vali Şahin'i Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Edirne Gönüllüleri Derneği, Vali Şahin'i Ziyaret Etti

Edirne Gönüllüleri Derneği, Vali Şahin\'i Ziyaret Etti

Edirne Gönülleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Tuna Bekleviç ve 40 dernek üyesi, Edirne Valisi Dursun Ali Şahin'i ziyaret etti.

21.07.2014 17:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne Gönülleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Tuna Bekleviç ve 40 dernek üyesi, Edirne Valisi Dursun Ali Şahin'i ziyaret etti.

Edirne Valiliği Toplantı Salonunda gerçekleşen ziyarete, Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Edirne Gönülleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Tuna Bekleviç, 40 dernek üyesi ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

Edirne Gönüllüleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Tuna Bekleviç, dernek olarak Edirne'ye olumlu anlamda katkı sağlayacak birçok projeyi hayata geçirdiklerini anlatarak, "Sağlık Bakanımız Dr. Mehmet Müezzinoğlu'nun katkılarıyla, çağrı merkezi istasyonunu hayata geçirdik. Edirne'de yapılması planlanan Demirhanlı Havaalanı'nın da en yakın takipçisiz" diye konuştu.

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin de, Edirne'nin çok özel bir şehir olduğunu belirterek, "Edirne'yi sadece Avrupa'ya geçişte Selimiye Camisi'ne uğramak ve bir de vali beye uğrayıp dönmek olarak görmüşüz. Bir kişi Edirne'ye 'Geçerken uğradım' diyorsa, Edirne'yi tanıyamamış demektir. Edirne'ye özel gelinir ve gezilir" dedi.

VALİ ŞAHİN: "SELİMİYE CAMİİ BİR GÜNEŞ"

Vali Şahin, Edirne'nin ecdat yadigarı bir şehir olduğunu vurgulayarak, "Selimiye Camisi bir güneş. Edirne Gönüllüleri, Türkiye'yi, Edirne'yi, Avrupa'ya iyi tanıtacaktır. Çünkü bu şehir Balkanların merkezi niteliğindedir. Geçtiğimiz hafta Sofya Başmüftüsü ziyarete geldi. 'Bizim başşehrimiz Sofya var ama Edirne bizim başkentimizdir' dedi. Gümilcine ve İskeçe'ye gittik. Hepsinin yüreği 'Türkiye, Türkiye' diye atıyor. Bize gelince de bazen birbirimizi yiyoruz. O da işin başka yönü. Biz menfi yönleri bir yana bırakacağız. Bardağın dolu yanına bakmamız lazım" ifadelerini kullandı. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Edirne Gönüllüleri Derneği, Vali Şahin'i Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement