Edirne Madde Bağımlısı Genç Dere Kenarında Ölü Bulundu - Son Dakika
Güncel

Edirne Madde Bağımlısı Genç Dere Kenarında Ölü Bulundu

Madde bağımlısı genç dere kenarında ölü bulunduEDİRNE'nin Keşan İlçesi'nde uyuşturucu madde bağımlısı olduğu iddia edilen 39 yaşındaki Murat Soydeğer, atık suyun aktığı dere kenarında ölü olarak bulundu.

10.05.2017 14:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Madde bağımlısı genç dere kenarında ölü bulundu

EDİRNE'nin Keşan İlçesi'nde uyuşturucu madde bağımlısı olduğu iddia edilen 39 yaşındaki Murat Soydeğer, atık suyun aktığı dere kenarında ölü olarak bulundu.

Olay, Yenimescit Mahallesi Kalaylıdere mevkiindeki atık suların aktığı kanalizasyon deresinde meydana geldi. Kalaylıdere mevkiindeki atık suların aktığı kanalizasyon deresi çevresinde dolaşmaya çıkanlar, bir kişinin dere kenarındaki ağaçlar arasında hareketsiz halde yattığını görerek durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, Trabzon'a bağlı Araklı ilçesi nüfusuna kayıtlı 39 yaşındaki Murat Soydeğer'in hayatını kaybettiğini belirledi. Polis, olay yerinde yaptığı incelemede sigara izmaritleri ve uyuşturucu içiminde kullanılan pet şişe düzenekleri buldu. Madde bağımlısı olduğu öne sürülen ve uyuşturucu kullanımı sonucu hayatını kaybettiği tahmin edilen Soydeğer'in cesedi, savcı ve polisin incelemesinin ardından kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Edirne Madde Bağımlısı Genç Dere Kenarında Ölü Bulundu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Edirne Madde Bağımlısı Genç Dere Kenarında Ölü Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement