Edirne'nin Ciğer Festivaline Kapıkule'de Kedili Tanıtım - Son Dakika
Güncel

Edirne'nin Ciğer Festivaline Kapıkule'de Kedili Tanıtım

Edirne'de düzenlenecek olan Uluslararası Bando ve Ciğer Festivali'nin tanıtımı Kapıkule Sınır Kapısı'nda çizgi film karekterler Tom, Garfield, Sylvester ile gerçekleştirildi.

11.05.2017 17:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne'de düzenlenecek olan Uluslararası Bando ve Ciğer Festivali'nin tanıtımı Kapıkule Sınır Kapısı'nda çizgi film karekterler Tom, Garfield, Sylvester ile gerçekleştirildi. Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğeri Kalite Koruma Derneği Başkanı Bahri Dinar, "Bu yıl kediler ciğere doyacak" dedi.

Edirne Belediyesi tarafından bu yıl 12-14 Mayıs tarihleri arası 7'incisi düzenlenecek olan Uluslararası Bando ve Ciğer Festivali için, Bulgaristan'a açılan Kapıkule Sınır Kapısı'nda tanıtım etkinliği düzenlendi. Tanıtımda ünlü çizgi film karekterleri Tom, Garfield, Sylvester ile çizmeli kedi kostumü giyen 4 kişi Kapıkule'den temsili giriş yaparken, Edirne Belediye bandosu tarafından karşılandı. Kedilere ciğer ikram edilmesinin ardından çalınan 9/8'lik müzekler eşliğinde göbek atıldı.

Festival organizasyon komitesinde yeralan işadamı Kemal Kılıç, festivalin tanıtımı için böyle bir organizasyon gerçekleştirdiklerini belirterek, "Bu yıl dünyaca ünlü kedilerin ciğerin kokusunu aldıkları için festivale davet ettikö dedi. Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğeri Kalite Koruma Derneği Başkanı Bahri Dinar, festivalin tanıtımı için renkli bir organizasyon gerçekleştirdiklerini belirterek, "Bu yıl kediler ciğere doyacak" dedi.

Edirne\'nin Ciğer Festivaline Kapıkule\'de Kedili Tanıtım
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Edirne'nin Ciğer Festivaline Kapıkule'de Kedili Tanıtım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement