Edirne'nin Turizmi İçin Gazetecileri Dinledi - Son Dakika
Yerel

Edirne'nin Turizmi İçin Gazetecileri Dinledi

Edirne\'nin Turizmi İçin Gazetecileri Dinledi

Edirne Valisi Günay Özdemir, kette görev alan basın mensuplarıyla turizmin güçlü ve sürdürülebilir şekilde geliştirilmesi için bir toplantı gerçekleştirdi.

07.03.2017 13:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne Valisi Günay Özdemir, kette görev alan basın mensuplarıyla turizmin güçlü ve sürdürülebilir şekilde geliştirilmesi için bir toplantı gerçekleştirdi.

İl Özel İdaresi'nde gerçekleşen toplantıda Edirne'nin turizmi hakkında gazetecilerin görüşlerini dinleyen Vali Özdemir, kentin turizmi için kentte yaşayan gazetecilerin görüşlerinin önemli olduğunu söyledi.

Toplantıda kentin tarihi eserleri, yemekleri, ulaşımı, kültür sanatı gibi bir çok konuda görüş bildiren gazeteciler, Edirne'nin sorunları ve çözüm yollarında Vali Özdemir'e fikirlerinin paylaştılar.

Vali Özdemir, Osmanlı Devletine 92 yıl başkentlik yapmış Edirne Sarayı'nın rövale çalışmasının tamamlandığını restorasyonuna kısa süre içinde başlanacağını belirterek, Tarihi Kaleiçi evlerinin restorasyonu için ciddi çalışmalar yapılacağını söyledi. Toplantının verimli geçtiğini kaydeden Vali Özdemir, turizmin gelişmesi ve güçlenmesi için toplantıların önemli olduğunu söyledi.

Toplantıya Vali Yardımcısı Mustafa Karslıoğlu, İl Kültür Turizm Müdürü Ahmet Hacıoğlu ve çok sayıda gazeteci katıldı. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Edirne'nin Turizmi İçin Gazetecileri Dinledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement