İSTANBUL ? EDİRNEKAPI ŞEHİTLİĞİ'NDE BAYRAM ZİYARETLERİ - Son Dakika
Güncel

İSTANBUL ? EDİRNEKAPI ŞEHİTLİĞİ'NDE BAYRAM ZİYARETLERİ

Kurban Bayramı'nın ilk gününde Edirnekapı Şehitliği'ne gelen, şehit yakınları kabirleri ziyaret etti.

20.07.2021 11:53  Güncelleme: 13:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kurban Bayramı'nın ilk gününde Edirnekapı Şehitliği'ne gelen, şehit yakınları kabirleri ziyaret etti. Bir şehit annesinin mezar başında ağladığı, mezar taşını okşayarak sevdiği, başka bir şehit kardeşinin ise bebeğinin ayakkabısını mezarlığa gösterdi.

Kurban Bayramı'nın ilk gününde şehit yakınları sabah erken saatlerden itibaren Edirnekapı Şehitliği'ne gelmeye başladı. Mezar başlarında Kur'an-ı Kerim okundu, kabirlerin bakımı yapıldı ve mezar taşları yıkandı. Bir şehit annesinin mezar başında ağladığı, mezar taşını okşayarak sevdiği ve başka bir şehit kardeşinin bebeğinin ayakkabısını mezarlığa gösterdiği duygu dolu anlar yaşandı.

Mezarlığı ziyaret eden ve bakımını yapan Can Parıl, evsiz olduğunu da belirterek Uzakta olup da cenazesine bayram için ziyaret edemeyenler için ben burada onların yapamadığını elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum. Mümkün olduğu kadar insanlardan kaçarak yapıyorum çünkü bunu para için yapmıyorum. Tamamıyla iyi niyetle yapıyorum. Benim para için yaptığımı sanıyorlar da ben hayrına yapıyorum bunu ifadelerini kullandı.

İSTANBUL ? EDİRNEKAPI ŞEHİTLİĞİ\'NDE BAYRAM ZİYARETLERİ
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İSTANBUL ? EDİRNEKAPI ŞEHİTLİĞİ'NDE BAYRAM ZİYARETLERİ - Son Dakika


Advertisement