Edirneliler Sertap Erener Ile Coştu - Son Dakika
Güncel

Edirneliler Sertap Erener Ile Coştu

Edirneliler Sertap Erener Ile Coştu

Edirneliler Sertap Erener ile coştuEDİRNE'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 94'ncü yıl dönümü kutlamaları kapsamında ünlü şarkıcı Sertap Erener, trafiğe kapalı olan caddede yaklaşık 5 bin kişiyi söylediği şarkılarla coşturdu.

25.11.2016 22:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirneliler Sertap Erener ile coştu

EDİRNE'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 94'ncü yıl dönümü kutlamaları kapsamında ünlü şarkıcı Sertap Erener, trafiğe kapalı olan caddede yaklaşık 5 bin kişiyi söylediği şarkılarla coşturdu. Hava sıcaklığının 7 dereceye kadar düşmesi nedeniyle sahneye ısıtıcılar konurken, Sertap Erener, "Edirne ne kadar soğukmuş burası, şarkılarla ısınacağız" dedi.

Edirne'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 94'ncü yıldönümü kutlamaları kapsamında ünlü şarkıcı Sertap Erener, trafiğe kapalı olan Saraçlar Caddesi'nde sahne aldı. Konsere siyah deri pantolonla çıkan Erener'in sahnesine 7 dereceye kadar düşen hava sıcaklığı nedeniyle ısıtıcılar konuldu. Ücretsiz konseri yaklaşık 6 bin kişi izledi.

Edirne'nin çok soğuk olduğunu ifade eden Erener, "İyi eğlenceler diliyorum, şarkılarla ısınacağız bu akşam. Ne kadar soğukmuş burası ama sizde çok tatlısınız. Şarkılarla ısınacağız şimdi" dedi.

Söylediği şarkılarla Edirnelileri coşturan Sertap Erener, Zor Kadın şarkısının 'zor kadındım, gel unuttum gel' kısmını erkeklere söyletmekte zorlandı. Erkeklerin sesinin az gelmesine tepkisiz kalamayan Erener, 'zor kadındım' kısmını erkekler için 'zor adamdım' şeklinde değiştirdi. Bu haliyle kendisini izleyen erkeklerle birlikte şarkısını söyleyen Sertap Erener, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Konserde gazetecilerin sadece 2 şarkı için görüntü almalarına izin verilirken, daha sonra konser alanından çıkarıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Edirneliler Sertap Erener Ile Coştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement