Ediz Bahtiyaroğlu Yılın Spor Ödülleri'nin sahipleri belli oldu - Son Dakika
Spor

Ediz Bahtiyaroğlu Yılın Spor Ödülleri'nin sahipleri belli oldu

Ediz Bahtiyaroğlu Yılın Spor Ödülleri\'nin sahipleri belli oldu

Nişantaşı Üniversitesi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen 'International Sport Summit', 5 Eylül 2012 tarihinde hayatını kaybeden eski Eskişehirsporlu futbolcu Ediz Bahtiyaroğlu anısına düzenlenen Ediz Bahtiyaroğlu Yılın Spor Ödülleri töreni ile sona erdi.

12.02.2020 19:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Nişantaşı Üniversitesi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen 'International Sport Summit', 5 Eylül 2012 tarihinde hayatını kaybeden eski Eskişehirsporlu futbolcu Ediz Bahtiyaroğlu anısına düzenlenen Ediz Bahtiyaroğlu Yılın Spor Ödülleri töreni ile sona erdi. Toplamda 8 oturumdan oluşan ve 11-12 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilen zirvede Türk sporuna katkıda bulunan birçok isim gençlerle bir araya geldi. 2 günün sonunda 21 farklı kategoride toplamda 1 milyon halk oylamasıyla sonuçlanan ödüller sahiplerini buldu.

Törenin açılışında konuşan Eskişehir Spor Kulübü Başkanı Mustafa Akgören, "Ediz pırıl pırıl, disiplinli ve saygılı bir çocuktu. Sahada inanılmaz bir savaşçı ruha sahip bir futbolcuydu. Bizim kalbimizde ömür boyu yaşatacağımız bir iz bıraktı. Bu organizasyonu düzenleyen arkadaşlarımıza, bu ödül törenini de Ediz'e armağan etmelerinden dolayı mutluluk duyuyorum. Eskişehirspor camiası da Ediz'i hiç unutmadı. Ediz'e olan sevgilerini ve onun vefatından sonraki Ediz'e veda edişlerini vefa gösterileri ile ispatladılar" dedi.Ödül törenine Beşiktaşlı futbolcular Atiba Hutchinson ve Umut Nayir'de katıldı. Yılın erkek sporcusu ödülüne layık görülen Atiba ve yılın çıkış yapan genç yeteneği ödülüne layık görülen Umut Nayir, ödülü kazandıkları için duydukları mutluluğu ifade ettiler. Siyah-beyazlı futbolcular, yeni teknik direktörleri Sergen Yalçın ile çok güzel bir başlangıç yaptıklarını da söylerken, gelecek maçlar için çok heyecanlı olduklarını, yoğun bir fikstürlerin kendilerini beklediğini ancak ellerinden geleni yapacaklarını belirttiler.Ediz Bahtiyaroğlu Yılın Spor Ödülleri'ni kazanan isimler şu şekilde: Yılın Erkek Sporcusu – Atiba HutchinsonYılın Kadın Sporcusu – Birsel VardarlıYılın e-spor Takımı – 1907 Fenerbahçe e-sporYılın e-sporcusu - Tae-il KimYılın Spor Gazetesi – FanatikYılın Çıkış Yapan Genç Yeteneği – Umut NayirYılın Dijital Spor Kanalı – Misli TV Yılın Taraftar Grubu – NeferSosyal Medyayı En İyi Kullanan Spor Kulübü - İstanbul Başakşehir Futbol KulübüEdiz Bahtiyaroğlu Özel Ödülü – Atilla TürkerGÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: Ödül töreninden detaylarGenel detaylar- Mustafa Akgören'in açıklamaları

Umut Nayir ve Atiba Hutchinson'un açıklamaları


- İstanbul
Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Ediz Bahtiyaroğlu Yılın Spor Ödülleri'nin sahipleri belli oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement