Edosk Doğa Etkinlikleri Devam Ediyor - Son Dakika
Spor

Edosk Doğa Etkinlikleri Devam Ediyor

Edirne Doğa Sporları Kulübü (EDOSK) üyelerinin hafta sonunda bisiklet ve yürüyüş branşlarında etkinlik yaptığı bildirildi.

19.02.2018 12:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne Doğa Sporları Kulübü (EDOSK) üyelerinin hafta sonunda bisiklet ve yürüyüş branşlarında etkinlik yaptığı bildirildi.

EDOSK'tan yapılan yazılı açıklamada, iki ayrı etkinlikte yaklaşık 50 doğaseverin bir araya geldiği belirtildi.

Doğaseverler bisiklet branşında 18 kişilik sporcu ekibiyle Yunanistan'ın Orestiada şehrine pedal çevirirken, doğa yürüyüşü branşında da 28 doğaseverin katılımıyla Istrancalar'ın Kapaklı ve Kuzulu köyleri arasında yürüyüş gerçekleştirdiği kaydedildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen EDOSK Bisiklet Branşı Sorumlusu Ergun Gözet, etkinlikte 60 kilometre pedal çevirdiklerini belirtti.

Bisiklet takımının her pazar günü bir güzergahta pedal çevirdiğini aktaran Gözet, "Bu pazar günü de pedallarımızı komşu ülke Yunanistan'ın Oresitada şehrine doğru çevirdik. Sınır kenti olmamızın verdiği avantajla Yunanistan ve Bulgaristan'daki şehirlerde yer alan bisiklet kulüpleriyle çok güzel ikili ilişkiler geliştiriyoruz ve bu kulüplerle ortaklaşa birtakım etkinliklere imza atıyoruz. Bu sayede ülkeler arası diyaloğun gelişmesine katkı sunduğumuz gibi barış adına da önemli işler yürüttüğümüzü düşünüyorum." ifadelerini kulandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Edosk Doğa Etkinlikleri Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement