Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka Göreve Başladı - Son Dakika
Yerel

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka Göreve Başladı

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka Göreve Başladı

CHP'den Balıkesir'in Edremit Belediye Başkanı seçilen Kamil Saka, düzenlenen görkemli bir devir teslim töreni ile görevine resmen başladı.

04.04.2014 16:46  Güncelleme: 16:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

30 Mart 2014 yerel seçimlerinde CHP'den Balıkesir'in Edremit Belediye Başkanı seçilen Kamil Saka, düzenlenen görkemli bir devir teslim töreni ile görevine resmen başladı.

6 dönem kapatılan Güre Belediyesi'nin başkanlığını yapan Kamil Saka, 7. Kez seçildiği Edremit Belediye Başkanlığı ile birlikte, kapatılan 5 belde belediyesi olmak üzere 6 belediyeyi devir almış oldu.

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, düzenlenen devir teslim töreni ile görevine resmen başladı. Başkan Saka, ilk olarak kapatılan Kadıköy, Zeytinli, Akçay, Altınoluk ve Güre Belediyelerini ziyaret ederek görevi devir aldı. Görevi sona eren Belediye Başkanlarına teşekkür plaketi veren Başkan Saka, 6 dönem görev yaptığı Güre Beldesi'nde büyük bir coşku ile karşılandı. Davul zurna ile karşılanan Başkan Kamil Saka için Güreliler tarafından dana kurban edildi. Ardından, CHP İlçe Örgütü'nden Belediye Meclis Üyeleri ve büyük bir kalabalık gurupla birlikte yürüyerek Edremit Belediyesi'ne gelen Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka'yı belediye önünde yaklaşık üç bin kişi büyük bir coşku ile karşıladı. Edremit Belediyesi Halk Oyunları Ekibi'nin folklor gösterisinden sonra Edremit Mahkeme Camii İmamı Halil Kurtoğlu tarafından okunan dualardan sonra kısa bir konuşma yapan Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, "Öncelikle beni bu göreve layık gören tüm Edremitli hemşerilerime çok teşekkür ederim. Sizlere bir tek şey için söz veriyorum, Bu kapıdan içeri yalan ve talan girmeyecek. Bu kapıdan içeri halk ve halk girecek. Artık siyasi kimliğimizi bir kenara bırakıp, tüm Edremitlilerin Belediye başkanı olarak Pazartesi gününden itibaren hızlı bir şekilde çalışmaya başlayacağız" dedi.

Başkanlık Makamında Belediye Başkan Vekili Engin Sağdıç tarafından çiçekle karşılanan Başkan Saka, Edremit Belediyesi'nde bugüne kadar görev yapan tüm belediye başkanı ve çalışanlara hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Hizmet anısına görevi devreden Başkan vekili Sağdıç'a plaket verdi. Devir teslim törenine CHP Balıkesir İl Başkanı Muzaffer Mavuk, CHP Edremit İlçe Başkanı Yurt Yıldırım, kapatılan Akçay Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu, Zeytinli Belediye Başkanı Hasan Arslan, Altınoluk Başkanı Hasan Özpolat, Tariş Zeytin Zeytinyağı Birliği Başkanı Cahit Çetin, çok sayıda mahalle muhtarı, dernek, oda başkanları ve 3 bin civarında vatandaş katıldı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka Göreve Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement