Edremit Ornitoloji Derneği Kanarya Yarışması ile Sezonu Açtı - Son Dakika
Güncel

Edremit Ornitoloji Derneği Kanarya Yarışması ile Sezonu Açtı

Edremit Ornitoloji Derneği Kanarya Yarışması ile Sezonu Açtı

Türkiye Kanarya ve Kafes Kuşları Federasyonu üyesi olan Edremit Ornitoloji Derneği, görkemli bir törenle 4. kez sezonu düzenlediği kanarya yarışması ile açtı.

09.10.2017 12:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Kanarya ve Kafes Kuşları Federasyonu üyesi olan Edremit Ornitoloji Derneği, görkemli bir törenle 4. kez sezonu düzenlediği kanarya yarışması ile açtı.

Dernek merkezindeki sezon açılışı nedeniyle üye kanarya sevenlerin 2017 yılında ürettikleri kanaryalar arasında yarışma düzenledi. Balıkesir, Ayvalık, Burhaniye, Havran, Çanakkale'den gelen çok sayıda kanarya sever açılışa renk kattı. Lahmacun ayran ve çayın ücretsiz dağıtıldığı sezon açılışına ilgi büyük oldu.

Dernek Başkanı Birol İlgör, "Bu sene dördüncüsünü yaptığımız sezon açılışına katılımın yüksek olması bizleri memnun etti. Kanarya sevenleri derneğimize bekliyoruz. Her hafta Salı günü akşamları dernek binamızda etkinlikler düzenliyoruz. Kanarya kuşuna ilgi duyan herkesi bekliyoruz"dedi.

Açılışta kanarya yarışmanın hakemliklerini ise Birol İlgör, Hüseyin Salı, Kamil Ekici, Mahmut Balcı yaptı. Kırna kıran geçen yarışmada Gloster dalında birinciliği İbrahim Yalım, ikinciliği Nejat Kocatulum. Grested dalında birinciliği Nejat Kocatulum, ikinciliği İbrahim Yalın, üçüncülüğü Orhan Ağaçdelen, dördüncülüğü İbrahim Yalın. Yorkschre dalında birinci Tamer Acar (BEST), ikinci Mahmut Balcı, üçüncü ve dördüncülüğü Tamer Acar. Yorschre Melamin dalında birinciliği, Salih Oral. Parizyen dalında, ilk üçü Nihat Kali. Agi dalında ise Tolay Eceova derece aldılar. Ayrıca yarışmaya katılan kuşlar arasında en güzel kuş olarak Nejat Kocatulum'un yetiştirdiği Grested dalındaki kuş salon güzeli seçildi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Edremit Ornitoloji Derneği Kanarya Yarışması ile Sezonu Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement