Bir kadın cinayeti daha! Arkadaşı olduğu ileri sürülen kadını kalbinden vurdu - Son Dakika
3.Sayfa

Bir kadın cinayeti daha! Arkadaşı olduğu ileri sürülen kadını kalbinden vurdu

Bir kadın cinayeti haberi de Balıkesir'den geldi. İddialara göre arkadaş oldukları ileri sürülen şahıslar arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında zanlı av tüfeğiyle kadını kalbinden vurdu. Kadın olay yerinde hayatını kaybetti. Olay sırasında zanlının parmağı koptu.

18.12.2019 00:30  Güncelleme: 00:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Edremit ilçesinde bir kişi arkadaşı olduğu ileri sürülen kadını av tüfeği ile öldürdü. Zanlının tüfeği ateşlediği sırada parmağı koptu.

Bir kadın cinayeti daha! Arkadaşı olduğu ileri sürülen kadını kalbinden vurdu

Edinilen bilgiye göre, olay Kapıcıbaşı Mahallesi Çayiçi Caddesi 93. Sokak'taki 2 katlı binanın üst katında meydana geldi. İddia göre, fırıncılık yapan Mehmet Biçer (46) ile Nazan Can (35) arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışma sırasında av tüfeği ateş aldı. Kalbinden vurulan kadın hayatını kaybetti.

Bir kadın cinayeti daha! Arkadaşı olduğu ileri sürülen kadını kalbinden vurdu

ZANLININ PARMAĞI KOPTU

Parmağı kopan zanlı polisi arayarak durumu bildirdi. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Gözaltına alındıktan sonra adli kontrol için hastaneye sevk edilen zanlı, olay sırasında parmağının kopması nedeniyle Balıkesir'e sevk edildi. Biçer'in yapılan muayenesinde alkollü olduğu tespit edildi.

Bir kadın cinayeti daha! Arkadaşı olduğu ileri sürülen kadını kalbinden vurdu

POLİS, ANA YOLU KAPATTI

Cinayet nedeniyle polis, Çanakkale bağlantılı ana yolu trafiğe kapattı. Ceset ise savcılık incelemesinden sonra Edremit Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Cinayet ile polisin incelemesi sürüyor.

Bir kadın cinayeti daha! Arkadaşı olduğu ileri sürülen kadını kalbinden vurdu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Bir kadın cinayeti daha! Arkadaşı olduğu ileri sürülen kadını kalbinden vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (32)

  • Bir vatandaş : Ne oluyor insanlara Hergün bir olay Allah sonumuzu hayir etsin nefsimize Sahip çikalım 4 0 Yanıtla
  • rojhat avaşin: sana uzanan eller kırılsın canımıza tak etti bir an evel idam gelsede rahat nefes alsak hergün cinayet hergün katliam idam gelse hiç kimse cinayet işlemez adam 5 sene yada 10 sene yatıyor çıkıyor aynı suçu tekrar işliyor bu kadının ne günahı vardı alçakça kahpece hunharca katledildi yazıklar olsun idam istiyoruz idam artık canımıza tak etti bu alçak katil inşallah en ağır cezayı alır bizde rahat nefes alırız bu kadının ne günahı vardı katledildi mekanı cennet olsun ruhu şad olsun 2 1 Yanıtla canik: kadının da suçsuz günahsız olduğunu düşünmüyorum can alanın canı alınsın idam gelsin 0 0 CcC: Terörist nikiyle oraya buraya yorum yazip durma azicik adam oll 0 0
  • patron: idam gelmedi değilmi 2 1 Yanıtla Kolluk: İdam bizim Mehteran gibi. İki ileri üç geri. Gelmesi zor görünüyor dostum. İdamdan önce Allah'ın azabı bizi bulacak gibi. Bu kadar nimet bu kadar azgınlık nolcak. 0 0 Reis: Evet dedik ama gelmedi hala nerede kaldı acaba 0 0 gelmedi gelmez patron: cellat alimi olsa kimse basvurmaz.basvururlarmi?idam gelse keskin kiliclarla cellat alimi olsa hickimse dayanamaz. 0 0
  • hakan: durmak yok, yola devam... 2 1 Yanıtla Evet aynen : HÜLOOOOOOĞ 1 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement