Edremit'te Muhtarlardan Devlet Hastanesine Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Edremit'te Muhtarlardan Devlet Hastanesine Ziyaret

Edremit ilçesindeki mahalle muhtarları, Edremit Devlet Hastanesi Başhekimi Hikmet Şahin'i ziyaret etti.

06.09.2017 15:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edremit ilçesindeki mahalle muhtarları, Edremit Devlet Hastanesi Başhekimi Hikmet Şahin'i ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Başhekim Şahin, hastaların morallerinin zaten düşük olduğunu ve onları hem bedenen hem de psikolojik olarak en memnun şekilde hastaneden ayrılmalarını sağlamayı amaçladıklarını belirtti.

Hastanelerin insanların mutsuz, acı çektiği ve rahatsız olduğu zamanlar geldikleri yerler olduğunu ifade eden Şahin, şöyle konuştu:

"Tabiki bünye olarak zayıf, narin ve hassas dönemleri oluyor. Bizler de ekibimizle birlikte bunun bilincinde olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın kendilerinden, sağlıklarından emin olarak hastanemizden ayrılmalarını hedefliyoruz. Bu yönde güzel tepkiler de geliyor. Çalışmalarımız bu yönde devam edecek." dedi.

Muhtarlar, hastanenin son dönemde yaptığı yenilikler ve çalışmalarla ilgili olarak Şahin'e teşekkür etti.

Ziyarete, Gaziilyas Mahalle Muhtarı Hatice Güneri, Altınoluk Mahalle Muhtarı Aydın Türker, Altınoluk İskele Mahalle Muhtarı Ebru Yamaç, Akçay Mahalle Muhtarı Pınar Avcı, Sarıkız Mahalle Muhtarı Nuray Günaçar, Altınkum Mahalle Muhtarı Selma Kayacan, Atatürk Mahalle Muhtarı İrfan Koçak, Bostancı Mahalle Muhtarı Davut Baydemir, Güre İskele Mahalle Muhtarı Zeki Coşar ve Turhanbey Mahalle Muhtarı İrfan Aydın katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Edremit'te Muhtarlardan Devlet Hastanesine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement