Edremit'te "Paris'in Seçimi" Oyunu Sahnelendi - Son Dakika
Güncel

Edremit'te "Paris'in Seçimi" Oyunu Sahnelendi

Avrupa Yerel Demokrasi Haftası kapsamında "Paris'in Seçimi" adlı tiyatro oyunu, Altınoluk Mahallesi'nde bulunan İda Sanat Teraslarında sahnelendi.

12.10.2017 23:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avrupa Yerel Demokrasi Haftası kapsamında " Paris'in Seçimi" adlı tiyatro oyunu,  Altınoluk Mahallesi'nde bulunan İda Sanat Teraslarında sahnelendi.

Belediye Başkanı Kamil Saka, Girit Hanya Belediye Başkan Yardımcısı Eleftheria Alifieraki, CHP Balıkesir İl Başkanı Ender Biçki, CHP Edremit İlçe Başkanı Yusuf Sel ve çok sayıda vatandaş tarafından izlenen oyunun ardından 12 yerel sanatçıyla 12 usta yıldız sanatçıya ait resimlerin yer aldığı sergi açılışı gerçekleştirildi.

Saka, Edremit'i bir Avrupa kenti haline getirebilmek için çalıştıklarını söyledi.

Avrupa Yerel Demokrasi Haftası etkinlikleri programında birçok etkinlik gerçekleştirdiklerini belirten Saka, "Mitolojide İda Dağı olarak bilinen Kazdağları ve Antanddros Antik Kenti bizim en önemli tarihi değerlerimizden. Bu değerlerimize sahip çıkmaya çalışıyoruz. Bu değerlerimizi çeşitli etkinliklerle daha geniş kitlere tanıtmak istiyoruz. İda Dağında düzenlenen dünyanın ilk güzellik yarışmasının sahnelendiği Paris'in Seçimi oyununu hazırlanmasına emeği geçen sanatçılara teşekkür ediyorum." dedi.

Girit Adası'nın Hanya kenti Belediye Başkan Yardımcısı Eleftheria Alifieraki, Edremit'te ve böylesi güzel etkinliklerde bulunmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Edremit\'te "Paris\'in Seçimi" Oyunu Sahnelendi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Edremit'te 'Paris'in Seçimi' Oyunu Sahnelendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement