Edremit'te Rockçılar Fena Coştu - Son Dakika
Genel

Edremit'te Rockçılar Fena Coştu

Edremit'te rockçılar fena coştu Kaldırımlarda alkol alan gençler kötü örnek olurken, yollar çöplüğe döndüBALIKESİR - Balıkesir'in Edremit ilçesinde düzenlenen 'Zeytinli Rock Festivali' Dalyan sahilinde başladı.

24.08.2017 15:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edremit'te rockçılar fena coştu

Kaldırımlarda alkol alan gençler kötü örnek olurken, yollar çöplüğe döndü

BALIKESİR - Balıkesir'in Edremit ilçesinde düzenlenen 'Zeytinli Rock Festivali' Dalyan sahilinde başladı. Yollar çöplerle dolarken, alkol alan gençler kötü örnek oldu.

Dün başlayan festivalin ilk akşamında gençlerin taşkınlıkları sokaklara taştı. Festival alanı adeta çöplüğe döndü. Dün gece Mor ve Ötesi, Feridun Düzağaç, Moğollar, Pilli Bebek, Yeni Türkü İskender Paydas ve What da Funk sahne alırken, ajans temsilcileri içeri alınmadı. Edremit Belediyesi'nin de festivale sponsor olduğu açıklandı. Her yerde çeşitli festivaller düzenlediğini belirten vatandaşlar, "Müzik ayrı şey. Ancak böyle görüntüler hiçbir yerde görülmüyor" diye tepkilerini dile getirdi.

Bu arada, bölgeye gelen bazı tatilciler ve yerli halk, organizasyonun çocuklarına kötü örnek olduğunu söylerken, esnafın ise alkol satışlarındaki patlamadan memnun olduğu ileri sürüldü.

Edremit\'te Rockçılar Fena Coştu
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Edremit'te Rockçılar Fena Coştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement