Edremit'te Terzioğlu Halı Mağazası Törenle Hizmete Açıldı - Son Dakika
Yerel

Edremit'te Terzioğlu Halı Mağazası Törenle Hizmete Açıldı

Edremit\'te Terzioğlu Halı Mağazası Törenle Hizmete Açıldı

Edremit yeni bir halı mağazasına daha kavuştu.

18.01.2014 14:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edremit yeni bir halı mağazasına daha kavuştu.

Cennetayağı Mahallesi İstasyon Caddesi üzerinde açılan, Pierre Cardin ve Angora halılarının satıldığı mağaza düzenlenen kokteyl ile hizmete açıldı.

Açılış törenine, ilgi büyük oldu. Siyasilerin büyük ilgi gösterdiği açılışa, Ak Parti Belediye Başkan Adayı Özkan Kostak, Ak Parti İlçe Başkanı Harun Yüzüak, Saadet Partisi İlçe Başkanı Mehmet Önal, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Fırat Kalemer, Edremit Alperen Ocak Başkanı Barbaros Şavkın ve diğer yetkililer katıldı. İşletme sahibi Murat ve eşi Serpil Terzioğlu, "Kaliteli ve ucuz ürünü vatandaşlarımız burada çok rahatlıkla bulabilecekler." dedi.

Ardından işyeri Alemizade Camii imamı Hüseyin Yıldırım tarafından yapılan dua sonrası hayırlı olsun dilekleri ile açıldı.

Ak Parti Belediye Başkan Adayı Özkan Kostak, " İş yeri sahiplerine istihdama katkıda bulundukları için teşekkür ediyorum. Edremit'te ne kadar iş sahası, ticaret yerinin açılması şehrin büyüdüğünü ve geliştiğini gösteren bir faktördür. Bu açıdan bu yeni işyerinin kurulmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Edremit'e hayırlı olmasını diliyorum" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Edremit'te Terzioğlu Halı Mağazası Törenle Hizmete Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement