Edremitliler İyilik Sofrasında Buluştu - Son Dakika
Yerel

Edremitliler İyilik Sofrasında Buluştu

Edremitliler İyilik Sofrasında Buluştu

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Edremit Şubesi tarafından organize edilen ‘Üzerinde Kardeşinin Hakkı Var’ konulu ‘İyilik Sofrası’ iftar programı ilçe sakinlerini bir araya getirdi.

15.06.2017 01:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Edremit Şubesi tarafından organize edilen 'Üzerinde Kardeşinin Hakkı Var' konulu 'İyilik Sofrası' iftar programı ilçe sakinlerini bir araya getirdi.

Edremit Müftülüğü'nün örnek ev sahipliğinde, 15 Temmuz İmam Hatip Ortaokulu Salonu'nda düzenlenen ve Müftü Sait Emin Arvas'ın davetlileri kapıda karşıladığı iftar yemeğine, Kaymakam Ali Sırmalı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç, İlçe Sağlık Müdürü Dr. İbrahim Burakcan, diğer daire amir ve müdürleri, siyasi parti temsilcileri, şehit ve gazi yakınları, müftülük personeli, din görevlileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Müftü Sait Emin Arvas, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın bu yılki ramazan temasının hak konusu olduğunu dile getirerek, "Biz iyilik yapmaktan geri kalmayalım. Fakir fukaradan tutunda diğer hayvanlara varıncaya kadar her şeyin bir hakkının olduğunu asla unutmayalım. Bugün zengin olduğumuza bakmayalım, yarın ne olacağımızı bilemeyiz" ifadeleri kullandı.

Sunuculuğunu imam hatip İbrahim Gündoğan'ın yaptığı iftar yemeğinde, müezzin Emin Gönül'ün sesinden Kur'an-ı Kerim tilaveti büyük bir huşu içinde dinlenirken Diyanet Vakfı'nın hazırladığı slayt gösteriside sunuldu. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Edremitliler İyilik Sofrasında Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement