Edrom Başkanı Çekiç, İstanbul'daki 2 Okulda Seminer Verdi - Son Dakika
Yerel

Edrom Başkanı Çekiç, İstanbul'daki 2 Okulda Seminer Verdi

Edirne Roman Kültürünü Araştırma Derneği (EDROM) Başkanı Erdinç Çekiç, İstanbul'daki 2 okulda "Liderlik ve sorumluluk" konularında seminer verdi.

06.03.2012 17:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne Roman Kültürünü Araştırma Derneği (EDROM) Başkanı Erdinç Çekiç, İstanbul'daki 2 okulda "Liderlik ve sorumluluk" konularında seminer verdi.

EDROM Başkan Yardımcısı Bahattin Ulusoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü, Boğaziçi Eğitim Derneği ve Nil Vakfınca düzenlenen "Liderlik ve sorumluluk" seminerlerine katılan EDROM Başkanı Çekiç'in, Şişli Handanziya Öniş ve Abdürrahim Köksaloğlu ilköğretim okullarında öğrencilere yönelik konuşma yaptığını söyledi.

Ulusoy, EDROM Başkanı Çekiç'in okullarda, başarıyı nasıl yakaladığını kendi hayatından örnekler vererek anlattığını ve öğrencilerin sorularını yanıtladığını ifade etti.

Ulusoy, bir öğrencinin "Roman açılımı oluyor, Başbakanımızla görüştünüz bizler için ne istediniz-" yönünde soruyu çok beğendiğini belirterek, Çekiç'in bu soruya, "Başbakanımızdan eğitimle ilgili çalışmaların artırılması, özellikle dezavantajlı grupların eğitime katkı sağlanması noktasında atılımlar yapılmasını istedim" şeklinde cevapladığını kaydetti.

- EDİRNE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Edrom Başkanı Çekiç, İstanbul'daki 2 Okulda Seminer Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement