Educatürk Yüksek Öğrenim Fuarları Eskişehir ile Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Educatürk Yüksek Öğrenim Fuarları Eskişehir ile Devam Ediyor

Educatürk Yüksek Öğrenim Fuarları Eskişehir ile Devam Ediyor

Boyut Fuarcılığın düzenlediği Educatürk Yüksek Öğrenim Fuarları Eskişehir ile devam ediyor.

14.11.2016 12:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Boyut Fuarcılığın düzenlediği Educatürk Yüksek Öğrenim Fuarları Eskişehir ile devam ediyor. Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen'in açılışını yaptığı Educaturk Eskişehir Yüksek Öğrenim Fuarında, NTV ve CNBC-E kanallarında Doğru Tercih programının yapımcı ve sunucusu Sadık Gültekin açılış semineri verdi.

Gri Koç olarak anılan Gökhan Müftüoğlu'nun motivasyon seminerlerinde ise "Gri Hafıza" olarak adlandırılan Motivasyon ve Hafıza Teknikleri seminerleri işlendi. "Geç kalmadan harekete geç" diyen Müftüoğlu, öğrencilerin içinde bulunduğu bilinmezliği, erteleme psikolojisinin zararlarını, bir an önce başlamazsa neler kaybedeceğini, başlarsa neler kazanacağını keyifli bir anlatımla paylaştı.

30 üniversitenin stant açtığı fuarda Nişantaşı Üniversitesi de öğrencilere Londra Kampüsü'nün tanıtımını yapmaya devam etti. Katılımcı üniversitelerin stantlarına yoğun ilgi gösteren Eskişehirli öğrenciler daha çok eşit ağırlıklı bölümler hakkında bilgi aldılar.

Londra Kampüsleri ile ilgili konuşan Nişantaşı Üniversitesi Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Levent Uysal, "İyi İngilizce anavatanında öğrenilir. Bizler, öğrencilerimizin kendilerini geliştirebileceği tüm imkanları sunmaya çalışıyoruz. Çift anadal, güvenli eğitim, sürekli eğitim ve yüksek lisans imkanlarının yanı sıra Londra Kampüsümüzdeki İngilizce öğrenimi ile onlara kompakt bir seçenek yelpazesi sunuyoruz. Eğitim fuarları da bu manada, öğrencilerle buluşmak açısından doğru bir platform oluşturuyor" dedi.

SIRADA DÜNYA ÇAPINDA YENİ KAMPÜSLER VAR

İlk yurtdışı yerleşkelerini Londra ile başlattıklarını söyleyen Levent Uysal, ilerleyen dönemlerde farklı dünya ülkelerinde yeni yerleşkeler açacaklarının müjdesini verdi. Nişantaşı International Campuses of Higher Education (NICHE) olarak adlandırılan Londra Kampüsüne gösterilen ilgiden sonra diğer ülkelerde de çalışmalarını hızlandıracaklarını anlatan Uysal sözlerini şöyle noktaladı: "Yıllardır ülkemizde yabancı dil öğrenmek sancılı bir süreç gibi algılanır. İnsanlar özellikle İngilizceyi öğrenmek için bir çok kere dil kursuna yazılır, zaman zaman kendi çabalarıyla yeniden girişimde bulunarak çalışır. Ancak, hiçbir zaman istenilen o ileri seviye İngilizce öğrenilemez. İşte, bunun formülü yabancı dili anavatanında öğrenmekten geçiyor. Londra Kampüsü bu bağlamda yabancı dil öğrenmek isteyenlere bir çözümdür."

- İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Educatürk Yüksek Öğrenim Fuarları Eskişehir ile Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement