Aydınspor 1923 Moral Peşinde - Son Dakika
Yerel

Aydınspor 1923 Moral Peşinde

Aydınspor 1923 Moral Peşinde

Maddi sıkıntılar nedeniyle çalkantılı bir dönem geçiren Aydınspor 1923, Sarıyer deplasmanında hem puan, hem de moral arıyor.

19.10.2013 12:23  Güncelleme: 12:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923, Sarıyer deplasmanında moral arıyor.

Maddi sıkıntılar nedeniyle çalkantılı bir dönem geçiren Aydınspor 1923,Sarıyer deplasmanında hem puan, hem de moral arıyor. Siyah-beyazlı ekipte Giresunspor maçında kırmızı kart gören ve 2 maç ceza alan Umut ile sakatlığı devam eden Altan dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Sarıyer deplasmanına dün karayoluyla giden siyah-beyazlı ekip İstanbul'da kampa girdi. Teknik direktör Hüsnü Özkara yaptığı açıklamada, Aydınspor 1923'ü 'aile' olarak nitelerken, "Aile içinde yaşanan sıkıntı ister istemez ailenin her ferdini etkiliyor. Moralimizi yüksek tutmaya çalışıyoruz. Önümüzde daha 24 saat var. Sahaya çıkıp, işimizi yapacağız"dedi.

MUHTEMEL 11

Efeler'in sahaya Kazım-Uğur-Erdi-Hakan Macit-Ahmet Kesim-Sadullah-Sefa-Emre İşçiler-Gürkan-Samet-Mümin 11'i ile çıkması bekleniyor.

Karşılaşmayı,Tolga Şinoforoğlu(Kütahya),Özgür Sezgin(Bursa),Mutlu Çiğdem(Balıkesir) üçlüsü yönetecek.

Yusuf Ziya Öniş Stadı'nda 15.00'te başlayacak karşılaşmada, Aydın'dan ve İstanbul'dan maça gidecek olan siyah-beyazlı taraftarların takımlarını yalnız bırakmayacağı öğrenildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydınspor 1923 Moral Peşinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement