Efeler, 2017'de Festivale Doydu - Son Dakika
Güncel

Efeler, 2017'de Festivale Doydu

Efeler, 2017\'de Festivale Doydu

Efeler Belediyesi geleneksel hale getirdiği festivaller sayesinde 2017’de de vatandaşa eğlence dolu bir yıl yaşattı.

29.12.2017 10:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Efeler Belediyesi geleneksel hale getirdiği festivaller sayesinde 2017'de de vatandaşa eğlence dolu bir yıl yaşattı.

Efeler Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği Umurlu Erik Festivali, Eğrikavak Kestane Festivali, Konuklu Mahallesi Zeytin, Zeytinyağı ve Karakucak Güreş Festivali, Kocagür Mahallesi Rahvan At Yarışları, Aşağı Kayacık Mahallesi Boğa Güreşi Şenliği, Musluca Mahallesi Boğa Güreşi, Balıkköy Boğa Güreşi Festivali ve Yukarı Kayacık Kiraz Festivali ile ilçenin tanıtımına katkı sağlıyor.

Aydın ilinin tarım ve turizm kenti olduğunu ifade eden Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, "Sanayimiz gelişmekte olsa da yurttaşlarımızın öncelikli geçim kaynağı ve geliri tarıma dayalıdır. Tarım ürünlerimizin tanıtılması ve tarım ürünlerimizin değerini bularak emeklerin karşılığını alabilmesi bizim en büyük arzumuzdur. Bugün 300 bine yaklaşan ilçemizin nüfusuyla Aydın'ın en büyük ilçesi olarak Efeler de yaşayan vatandaşlarımızın emrinde ve hizmetinde görev yapmaya çalışıyoruz. Efeler Belediyesi olarak düzenlediğimiz festivallerimizle hem vatandaşlarımızın eğlenceye doymasını sağlıyoruz, hem de mahallelerimizin, Efeler ilçemizin, Aydın'ımızın ve yöresel ürünlerimizin tanıtımına katkı sağlıyoruz. 2018 yılında da festivallerimizin aynı yoğun ilgi ve katılımla devam etmesini diliyor, tüm vatandaşlarımızın yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Efeler, 2017'de Festivale Doydu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement