Efeler Belediyesi 3 Bin Kişiyi Sinemayla Buluşturdu - Son Dakika
Güncel

Efeler Belediyesi 3 Bin Kişiyi Sinemayla Buluşturdu

Efeler Belediyesi 3 Bin Kişiyi Sinemayla Buluşturdu

Efeler Belediyesi tarafından Ünlü Halk Ozanı Aşık Veysel’in vefatının 45’inci yılı dolayısıyla düzenlenen ‘Aşık Veysel’i Anma Sinema Günleri etkinlikleri kapsamında 3 bin kişi sinemayla buluştu.

28.03.2018 13:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Efeler Belediyesi tarafından Ünlü Halk Ozanı Aşık Veysel'in vefatının 45'inci yılı dolayısıyla düzenlenen 'Aşık Veysel'i Anma Sinema Günleri etkinlikleri kapsamında 3 bin kişi sinemayla buluştu.

6- 21 Mart tarihleri arasında köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinde ve ilçe merkezinde Aşık Veysel'in hayatının konu edildiği 'Aşık' filmi gösterilerek, binlerce vatandaşın sinemayla tanışmasına olanak sağlandı.

Daha önce sinemaya gitmeye fırsat bulamayan vatandaşların ayağına sinema götüren Efeler Belediyesi, 10 farklı mahallenin düğün salonlarında ve Aydın Kültür Merkezi Hidayet Sayın Sahnesi'nde, 'Aşık' adlı filmi vatandaşlarla buluşturdu. Öte yandan sinema gösterimine katılan kişilere patlamış mısır ikram edildi.

Bugüne kadar sinemayla tanışmamış veya çok az film görme şansı yakalamış vatandaşlar için önemli bir etkinliğe olanak sağlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, "Efeler Belediyesi olarak önceliğimiz insandır. Sosyal Belediyecilik anlayışımız kapsamında daha önce hiç sinemaya gitme olanağı bulamamış vatandaşların hem sosyal ve kültürel anlamda paylaşımlarda bulunmaları adına hem de Aşık Veysel'in hayatını tanımalarına olanak sağlamak için böyle bir etkinlik düzenledik. Aşık Veysel'i ölümünün 45'inci yılında anarken, vatandaşların da sinemada günlük hayatın stresinden uzaklaşıp keyifli anlar geçirmelerini diledik. Efeler Belediyesi olarak vatandaşlarımızı sinema ve tiyatroyla buluşturmaya devam edeceğiz" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Efeler Belediyesi 3 Bin Kişiyi Sinemayla Buluşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement