Efeler Belediyesi İkinci Yaşını Buruk Kutladı - Son Dakika
Yerel

Efeler Belediyesi İkinci Yaşını Buruk Kutladı

Efeler Belediyesi İkinci Yaşını Buruk Kutladı

Efeler Belediyesi ikinci yaşını düzenlenen yemek ile kutlandı.

02.04.2016 14:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Efeler Belediyesi ikinci yaşını düzenlenen yemek ile kutlandı. Programın eğlence bölümü şehit haberleri ve terör saldırıları nedeniyle iptal edildi.

Efeler Belediyesi ikinci yılını Keyif Bahçesi'nde düzenlenen 'Birlik ve Dayanışma Yemeği' ile kutladı. Yemeğe Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, eşi Gülay Özakcan, Belediye Başkan Yardımcıları Sumran Ünal, Derya Tıkır, Ali Seydi Koca, Efeler Kent Konseyi Başkanı Tuncay Erdemir, daire müdürleri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve basın mensupları katıldı.

Efeler Belediyesi'nin faaliyetlerinin anlatıldığı tanıtım klibi ile başlayan gecede Efeler Belediyesi'nin sorumluluk sahası içerisinde yer alan mahalleye dönüşen 56 köy,mahalleye dönüşen 5 belde ve 22 merkez mahallede yapılan hizmetler anlatıldı. Gecede konuşan Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, "Büyükşehir Yasası ile sıfırdan oluşan, yoktan var olan bir belediyeyiz. Bu zor koşulları aşıp, halkımıza hizmet götürdük ve bugün de sizlerle birlikte olma imkanını oluşturduk. Kuruluş dönemimizde çektiğimiz zorluklardan dolayı muhtarlarımızın ve vatandaşlarımızın gösterdiği iyi niyet ve samimiyetinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu yaptıklarımız kuşkusuz yeterli değil. Tüm amacımız ve hedefimiz ilçemizde yaşayan tüm yurttaşlarımıza sunduğumuz bu hizmetleri daha iyileştirerek daha kaliteli hizmet götürmek ve ilçemizin yaşam kalitesini yükseltmektir" dedi.

ŞEHİTLERİ UNUTMADI

Konuşmasında ülkemizin içerisinde bulunduğu durumu da değerlendiren Başkan Özakcan, "Ülkemizin içerisinde bulunduğu durum nedeniyle her gün kara haberler alıyoruz. Şehit haberleri ile yüreğimiz yanıyor, içimiz acıyor, yurdumuzdaki bir çok eve ateş düşüyor. Elbette tüm yurttaşlarımız eğlenip gülmeyi de hakediyor ama ülkemizin durumu da ortada. Bu yüzden amacımız eğlenmek değil, sadece kuruluşumuzu anımsamak, hatırlatmaktır. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet acılı yakınlarına da başsağlığı ve sabırlar diliyorum" diye konuştu.

'EFELER İÇİN SÖYLE 2' BÜYÜK ALKIŞ ALDI

Efeler Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından, geçen yıl ilki çekilen ve bu yıl da devam ettirilerek geleneksel hale getirilen 'Efeler İçin Söyle 2' klibi katılımcılar tarafından ilgiyle izlendi. 'Zührem' ve 'Güdüşlü'nün Çeşmesi' şarkılarına çekilen özel klip gecede büyük alkış aldı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Efeler Belediyesi İkinci Yaşını Buruk Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement