Efeler Belediyesi'nden Sömestr Tatili Hediyesi - Son Dakika
Yerel

Efeler Belediyesi'nden Sömestr Tatili Hediyesi

Efeler Belediyesi\'nden Sömestr Tatili Hediyesi

Efeler Belediyesi Efeler Kent Konseyi Çocuk Meclisi’ni İzmir’in Ödemiş ilçesinin kış aylarındaki gözde yerlerinden olan Bozdağ’a gönderdi.

04.02.2016 15:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Efeler Belediyesi Efeler Kent Konseyi Çocuk Meclisi'ni İzmir'in Ödemiş ilçesinin kış aylarındaki gözde yerlerinden olan Bozdağ'a gönderdi.

Yarıyıl tatilini de fırsat bilen Efeler Kent Konseyi Çocuk Meclisi'nden 20 kişilik ekip Efeler Belediyesi'nin desteği ile İzmir ili Ödemiş ilçesine bağlı Bozdağ'ı gezmek üzere sabahın erken saatlerinde yola çıktı.

"HAVALAR ISINDIKÇA ETKİNLİKLERİMİZ ARTACAK"

Gezi öncesi Efeler Belediyesi'nde bir araya gelen Çocuk Meclisi Başkanı Yağmur Canmergen, üyelerden Barış Yavuz ve Yiğit Varlık, geziye çıkacak tüm arkadaşları adına Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan'a teşekkür ettiler. Çocuk Meclisi Başkanı Yağmur Canmergen gezi taleplerinin hemen yerine getirilmesinden dolayı memnuniyetini dile getirerek, "Çocuk Meclisi olarak birlikte bir şeyler paylaşmak, yeni yerler görmek için böyle bir gezi düzenledik. Kış mevsimi nedeniyle havalar soğuk. Bu nedenle çok fazla etkinlik organize edemiyoruz. Ama biz inanıyoruz ki havaların ısınmasıyla Çocuk Meclisi'nin üye sayısı artacak ve toplumsal sorunları ele alacağımız projeler üretecek, daha sık geziler düzenleyeceğiz. Bir kez daha bizlere verdikleri destekten dolayı Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan başta olmak üzere tüm belediye çalışanlarına teşekkür ederiz" dedi.

"ÇOCUKLARIN MUTLULUĞU BİZİM İÇİN ÖNEMLİ"

Çocuklara ve gençlere önem verdiklerini ifade edenEfeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, "Temennimiz her günün çocuklarımız için bayram gibi yaşanmasıdır. Eğlenip oynamak, gülmek her çocuğun hakkıdır. Çocuklarımıza mutlu olacakları bir dünyanın kapılarını açmak için her türlü çabayı göstermeye hazırız. Günümüzde savaşların, göçlerin çocuklarda açtığı yaraları kapatmak bütün insanların görevidir. Belediyemiz olarak bizler, çocuklarımızın daha keyif alabilecekleri hayatları olması için elimizden geleni yapıyoruz. Ödemiş ilçesi Bozdağ'a geziye giden çocuklarımızın çok keyif alacaklarını düşündük. Yarıyıl tatilini de fırsat bilerek Ödemiş'e bağlı Bozdağ'da kartopu oynayarak, gezerek eğlenecekler, yeni yerler görmenin hazzını yaşayacaklardır" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Efeler Belediyesi'nden Sömestr Tatili Hediyesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement