Efeler yeni görünümüne kavuşuyor - Son Dakika
Güncel

Efeler yeni görünümüne kavuşuyor

Efeler yeni görünümüne kavuşuyor

Efeler Belediyesi, merkez Efeler Mahallesi'nde bulunan sokak ve parklar için kolları sıvadı.

03.07.2019 08:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Efeler Belediyesi, merkez Efeler Mahallesi'nde bulunan sokak ve parklar için kolları sıvadı.

Efeler ilçesinde yaşayan vatandaşların, belediyeye ve sosyal medya üzerinden yapmış oldukları talepler üzerine Efeler Belediyesi Park ve Bahçeler ve Temizlik İşleri Müdürlük ekipleri çalışmalarına hız verdi.

Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay'ın talimatı üzerine gerçekleştirilen çalışmalarda, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Efeler Mahallesi'nde ki doğalgaz, elektrik çalışmalarından sonra düzensiz kalan parkelerin arasından büyüyen otların temizliğini yapıldı. Otların biçilmesinin yanı sıra, çapalama ve çevre düzeni yapıldı.

"önceliğimiz vatandaş ve talepleri"

Efeler halkının taleplerini her zaman öncelikli tutan Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay, "Yaz aylarının bunaltıcı sıcakları ile karşı karşıyayız. Maalesef bu sıcaklarda otlar hızla büyüyüp görüntü kirliliği oluşturmakla birlikte, kaldırımlarda da yürüme alanını kısıtlıyor. Her zaman anında her yere yetişmemiz mümkün olamayabiliyor. Fakat Efeler Belediyesi olarak önceliğimiz vatandaş ve vatandaşlarımızın talepleri. Bizlere gerek belediyeye gelerek gerek sosyal medya üzerinden taleplerini ilettiler. Vatandaşlarımız bizlerde gerekli birimlerimizce çalışma takvimlerimizi düzenleyerek çalışmalarımıza hız verdik. Elimizden geldiği ölçüde hızlı bir şekilde Efeler'imizi yeni görünümüne kavuşturacağız." dedi.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışmalarından sonra alana Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri girerek sokak ve parkların temizlik işlerini hızla yerine getirdi. Temizlik İşleri Müdürlüğü mahallelinin yeni görünümüne hızla kavuşması için çoğu ekibini alana göndererek kısa sürede çalışmaların tamamlanmasını sağladı.

Efeler Mahallesi'nde seferberlik ilan eden Park ve Bahçeler ve Temizlik İşleri Müdürlükleri ekipleri mahalledeki sokakların temizliği bitene kadar çalışmalarına devam ederken, kısa zamanda mahalleliye yeni görünümünü sunacak. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Efeler yeni görünümüne kavuşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement