Efsane Demet Akbağ Karakterleri Bir Arada! - Son Dakika
Güncel

Efsane Demet Akbağ Karakterleri Bir Arada!

Efsane Demet Akbağ Karakterleri Bir Arada!

Türk sinemasının en çok başrol oynayan kadın sanatçılarından Demet Akbağ, Tezgâh Dergi Mart sayısının kapağı oldu.

07.03.2018 14:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dergi kapağında Akbağ'ın bugüne kadar canlandırdığı fenomen karakterlerin çizimlerine yer verildi. (Kapak Çizimi: Hüseyin Sandık)

Milyonlarca sanatseverin akıllarına kazınan kült olmuş sahnelerin karikatür hali de dergide yerini aldı. Demet Akbağ'ın hayatından kesitlerin yer aldığı zaman tüneli ve bugüne kadar çalıştığı isimlerin yazıları da okurlarla buluştu.

YILMAZ ERDOĞAN: "DEMET AKBAĞ BENİM BACIM OLUYOR"

Yılmaz Erdoğan: Lütfiye ile Mükremin arsındaki kardeşlik bize sirayet ediyor. Demet Akbağ benim bacım oluyor. Hepimizin hayatına bir yerinden temas etmiş, hayatımızın pek çok anını, olduğundan daha güzel yapan işinin işçisi, büyük sanatçı…

ATA DEMİRER: "AĞLARSA ANAM AĞLAR BİR DE DEMET ABLA AĞLAR"

Ata Demirer: Ağlarsa anam ağlar, bir de Demet Abla ağlar. Sanat icra etmek dünyamız için yapılmış bir hizmettir. Neşe üreticileri olarak bizim susmaya hakkımız yok. Hiç susma, sen çok yaşa.

SERMİYAN MİDYAT: "VÜCUDUYLA ŞİVE YAPAN TEK OYUNCU!"

Sermiyan Midyat: Tanıdığım, vücuduyla şive yapan tek oyuncu. Demet Akbağ'a bir rol teklif etmek bana göre yanlış bir rol haritasıdır. Onu da sürece katmak akıllıcadır.

Çağan Irmak: Demet, ülkemde yaşayan tüm kadınların, her coğrafyadan, her iklimden insan tiplemelerinin ve karakterlerinin tek bir vücutta varolmuş hali adeta.

MURAT ŞEKER: "MESLEĞİNİ AŞKLA YAPARKEN YAŞAM BİÇİMİ HALİNE DÖNÜŞTÜRÜYOR"

Başrollerinde Demet Akbağ ve Zafer Algöz'ün yer aldığı 23 Şubat'ta vizyona giren Görevimiz Tatil filminin yönetmeni ve ortak senaristi Murat Şeker, Övgüye Değer"

başlıklı yazısında Demet Akbağ için; "iş ahlakı, işine olan sevgisi ve ciddiyeti yeteneğinin çok ötesinde kıymetli benim için. Ondaki asıl cevher de bu sanırım. Mesleğini aşkla yapmak. Ve bunu doğru olan bu olduğu için değil hakikaten bir "yaşam biçimi" olarak gerçekleştirmek," ifadelerini kullanırken filmle ilgili de "Tereciye tere satmak yerine tereciden tere istemek Görevimiz Tatil projesindeki temel prensibim oldu." dedi.

Altan Erkekli: Demet, komedi oynayan kadınların erkeklerden kesinlikle geride olmadığını bize gösteren aktristlerden biri olmuştur.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Efsane Demet Akbağ Karakterleri Bir Arada! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement