Efsane Dizi Prison Break Geri Dönüyor! - Son Dakika
Medya

Efsane Dizi Prison Break Geri Dönüyor!

Dünyanın en çok izlenen dizilerden biri olan Prison Break (Büyük Kaçış), yeni sezonuyla 2016'da ekranlara geri dönüyor.

07.08.2015 15:09  Güncelleme: 15:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD'nin Fox kanalında 2005-2009 yılları arasında yayınlandığı dönemde adeta bir televizyon fenomenine dönüşen Prison Break hayranlarına müjdeli haber kanal yönetiminden geldi.

Geçtiğimiz aylarda 5'inci sezonu ile yeniden ekranlara döneceği iddia edilen dizinin akıbeti hakkında bir açıklama yapan kanal, iddiaları doğruladı.

NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Yapılan açıklamaya göre, dizinin ana karakterleri Wentworth Miller ve Dominic Purcell'in yer alacağı 5'inci sezon 2016'da yayınlanacak. Dizinin kesin tarihi hakkında bir açıklama ise henüz yapılmadı.

MİLYONLARCA KİŞİ İZLEMİŞTİ

Wentworth Miller, Dominic Purcell, Sarah Wayne Callies ve Amaury Nolasco gibi isimlerin yer aldığı dizinin ilk sezonu 40'tan fazla ülkede yayınlamış kısa sürede ilgi çeken dizi 4 sezonda yayınlanan 71 bölümü ile dünya genelinde milyonlarca izleyiciye ulaşmıştı.

Dört sezon boyunca yayınlanan dizi, suçsuz yere mahkum edilen Lincoln Burrows'ün kardeşi Michael Scofield tarafından hapisten kaçırılmaya çalışmasını konu alıyordu.

Efsane Dizi Prison Break Geri Dönüyor!

Son Dakika Medya Efsane Dizi Prison Break Geri Dönüyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • gorbacov: T-Bag adamımsın.... 10 1 Yanıtla
  • Volkan turk: Bütün bölümleri harika tekrar tekrar izlenir 9 0 Yanıtla
  • Efki: Michael öldü ama öldüğünü kesin görduk mu sadece mezar vardi...degisik bi senaryo bizleri bekliyor..michaeli sarayi kurtardigi esnada agir yarali olarak ele gecirmis olabilirler...öldü demis olabilirler...hapise atip hucrede turuyor olabilirler ailesi kacirma isine girmesin diye gizli tutuyor olabilirler burdan da bi sezon cikabilir :-)) 8 0 Yanıtla
  • bedirhan: Harika bir dizi Türk ve kürt yönetmen ler biraz örnek almali bu diziden 5 2 Yanıtla
  • türk dizisi mi bu: Michael ölmüştü nasil olacak 5 1 Yanıtla
  • kral: film gibi dizi.. izleme keyfi süper. 5 1 Yanıtla
  • Fatma: Seriyi geçen yaz izlemiştim.Bu yaz dayanamayıp tekrar başladım.Şuan 3. sezona geçtim.Bu sabahta " Prison Break " yazdığım google amca bana müjdeli haberi verdi.Umarım 1. sezonun nefes kesiciliği ile devam eder.Merakla ve heyecanla bekliyorum. 3 2 Yanıtla
  • BR Breaking bad: bilen bilir tüm ödülleri topladı.VE Dexter. 5 0 Yanıtla
  • Yorumcu: 71 değil 80 bölüm bilmeden uydurmayın 2 0 Yanıtla

Advertisement