Efsane Gitarist Slash, Grubuyla Türkiye'ye Geliyor - Son Dakika
Teknoloji

Efsane Gitarist Slash, Grubuyla Türkiye'ye Geliyor

Efsane Gitarist Slash, Grubuyla Türkiye\'ye Geliyor

Yaklaşık 20 yıl aradan sonra bir kez daha Türk seyircileri selamlayacak.

27.11.2012 14:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mahmut Saral - - Tüm zamanların en iyi gitaristlerinden biri olarak gösterilen Slash, 2 Şubat Cumartesi günü, Küçükçiftlik Park'ta konser vermek için ülkemizde geliyor.

Daha önce, Guns N' Roses grubuyla 1993 yılında İstanbul'u ziyaret eden gitarist, GN'R'ın dışında, Velvet Revolver grubuyla da adından sıkça söz ettirmişti.

Çalıştığı isimler arasında Ozzy Osbourne, Michael Jackson ve Fergie gibi isimler bulunan Slash, son yıllarda solo kariyerini sürdürüyor. Son olarak, Myles Kennedy'nin vokal ve ritim gitarda yer aldığı Apocalyptic Love isimli albümünü satışa sunmuştu.

Pozitif Live organizasyonu olarak düzenlenecek olan Slash Featuring Myles Kennedy and The Conspirators konserinin biletleri ise, 4 Aralık tarihinden itibaren Biletix'te satışa sunulacak.

Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com

Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Efsane Gitarist Slash, Grubuyla Türkiye'ye Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Çin Eğitim Bakanlığı, Yapay Zeka Kampanyası Başlattı
    16:19 Çin Eğitim Bakanlığı, Yapay Zeka Kampanyası Başlattı

    Çin Eğitim Bakanlığı, eğitimi geliştirmek amacıyla bir yapay zeka kampanyası başlattı. Kampanya, yapay zeka teknolojilerini tartışıp öğreteceği bir alan oluşturulması ve uluslararası bir etkileşim platformunun kurulması gibi adımları içeriyor. Ayrıca, yapay zeka aracılığıyla öğretme ve öğrenmenin entegre uygulamasını teşvik etmeyi, dijital eğitim okuryazarlığını ve becerilerini iyileştirmeyi ve yapay zeka uygulamalarının bilimsel etiğini standartlaştırmayı hedefliyor. Bakanlık ayrıca ulusal akıllı eğitim platformunun birçok bölgedeki ilkokul ve ortaokullarda hayata geçirilmesi için bir pilot program başlatacak.

  • Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Erciyes Teknopark'ta iş yerlerini ziyaret etti
    15:39 Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Erciyes Teknopark'ta iş yerlerini ziyaret etti

    Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı ve AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Tayyar Şahin ile Erciyes Teknopark'ta faaliyet gösteren iş yerlerini ziyaret etti. Başkan Palancıoğlu, teknoparktaki firmaların faaliyet alanları hakkında bilgi aldı ve belediyenin teknolojiyi her alanda kullanma çabalarını vurguladı. Ayrıca, teknoparkların önemine dikkat çeken Palancıoğlu, burada yapılan Ar-Ge çalışmaları ve teknolojik gelişmelerle gurur duyduklarını belirtti.

  • Yapay Zeka Çağı ve Kütüphanelerin Geleceği
    14:23 Yapay Zeka Çağı ve Kütüphanelerin Geleceği

    İstanbul Bilgi Üniversitesi Kütüphane ve e-Kaynaklar, 60. Kütüphane Haftası kapsamında 'Yapay Zeka Çağı ve Kütüphanelerin Geleceği' başlıklı bir panel düzenledi. Panelde, yapay zekanın yükselişi ve akademik çalışmalardaki kullanımı ele alındı. Yapay zekanın kataloglama ve sınıflama gibi işlemlerde etkili olduğu belirtilirken, dijitalleşme ve veri setlerine dayanan yapay zekanın kütüphaneleri nasıl etkilediği tartışıldı. Ayrıca, yapay zekanın doğru bilgiye ulaşma konusunda kullanıcıları nasıl yönlendireceği üzerinde duruldu.

  • Xiaomi, yeni enerjili araç SU7'yi satışa çıkardı
    12:34 Xiaomi, yeni enerjili araç SU7'yi satışa çıkardı

    Çinli teknoloji firması Xiaomi, kendi geliştirdiği ilk yeni enerjili araç olan SU7 modelini Perşembe günü satışa çıkardı.


Advertisement