Efsane Şarkıların Bestecisi Paul Anka Özel Bir Konser İçin İstanbul'da - Son Dakika
Kültür Sanat

Efsane Şarkıların Bestecisi Paul Anka Özel Bir Konser İçin İstanbul'da

İstanbul Kültür Sanat Vakfı, ING Özel Bankacılık Sponsorluğunda, "My Way", "Diana" Ve "You're My Destiny" Gibi Unutulmaz Şarkıların Bestecisi Efsane Müzisyen Paul Anka'yı Ağırlıyor.

17.08.2011 20:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul kültür sanat vakfı, ıng özel bankacılık sponsorluğunda,

"my way", "diana" ve "you're my destiny" gibi unutulmaz şarkıların bestecisi efsane müzisyen paul anka'yı ağırlıyor.

Ünlü şarkıcı ve besteci Paul Anka, ING Özel Bankacılık sponsorluğunda 14 Kasım Pazartesi akşamı saat 21.00'da Sütlüce'deki Haliç Kongre Merkezi'nde İstanbullu hayranlarıyla buluşacak.

"Diana", "Lonely Boy" ve "Put Your Head on My Shoulder" gibi parçalarıyla genç yaşında büyük başarı yakalayan Paul Anka, Frank Sinatra'yla özdeşleşen "My Way" ve Tom Jones'un bir döneme damgasını vuran parçalarından "She's a Lady" şarkılarının yaratıcısı olarak dünya çapında ün kazandı. Billboard dergisi tarafından Elvis Presley ve The Beatles ile birlikte tüm zamanların en büyük müzik ikonları arasında gösterilen Kanadalı Paul Anka, yarım yüzyılı aşkın kariyerine "It Doesn't Matter Anymore", "My Way", "Having My Baby", "Put Your Head On My Shoulder", "You're My Destiny" ve "Lonely Boy" gibi sayısız hit şarkıyı sığdırdı. Şarkıları Nina Simone, Buddy Holly, Frank Sinatra, Elvis Presley, Tom Jones, Michael Jackson ve Robbie Williams gibi müzik tarihinin saygın isimleri tarafından seslendirildi. Michael Jackson'dan "The Way You Make Me Feel", Pet Shop Boys'dan "It's A Sin", Oasis'ten "Wonderwall" ve Nirvana'dan "Smells Like Teen Spirit" gibi 80'ler ve 90'ların sevilen pop ve rock şarkılarını kendi üslubuyla seslendirdiği Rock Swings albümüyle hayran kitlesini genişleten Paul Anka, dünya çapında satışı yarım milyona varan bu albümüyle Billboard'un En İyi Caz Albümleri listesinde ikinci sıraya kadar yükseldi, İngiltere listelerinde ilk 10'a girdi ve İngiltere, Fransa ve Kanada'da altın plak kazandı. Albüm ve single satışları toplamda 80 milyonu aşan müziğin bu yaşayan efsanesi, güçlü sesi ve unutulmaz şarkılarıyla, sizi popüler müzik tarihinde yolculuğa çıkaracak.

1941 yılında Kanada'da dünyaya gelen Anka, müzik kariyerine 12 yaşında başladı. 14 yaşında yayınladığı "Diana" ile Kanada ve Amerika listelerinde bir numaraya yerleşti. 17 yaşına kadar liste başlarından inmeyen birçok şarkıya daha imza atan Anka, zamanının en önemli idollerinden biri olmayı başardı. Paul Anka'nın dünya çapında elde ettiği başarılar nedeniyle Kanada'nın Ottawa şehrinde 1981 yılından bu yana her 26 Ağustos tarihi, Paul Anka Günü olarak kutlanıyor.

PAUL ANKA KONSERİNİN BİLETLERİ NEREDE?

ING Özel Bankacılık sponsorluğunda gerçekleşecek Paul Anka konserinin biletleri 27 Ağustos Cumartesi gününden itibaren İKSV binası (Sadi Konuralp Caddesi No:5 Şişhane, her gün 10.00-19.00 arası) ve Biletix satış kanallarından alınabilecek. Lale Kart üyeleri için ön satış ise Siyah ve Beyaz Lale üyeleri için 22-23 Ağustos'ta, Kırmızı ve Sarı Lale üyeleri için ise 24-25-26 Ağustos'ta yapılacak. Lale üyeleri her zaman olduğu gibi yine öncelikli alacakları biletlerinde %20-25 oranındaki özel indirimlerinden yararlanabilecekler.

Paul Anka konserinin bilet fiyatları 200 TL, 150 TL, 120 TL, 100 TL, 80 TL ve 50 TL olarak belirlendi. Tüm bilet alımlarında kredi kartı geçerli.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Efsane Şarkıların Bestecisi Paul Anka Özel Bir Konser İçin İstanbul'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement