Efsane Site Kapanmıyor Ama... - Son Dakika
Teknoloji

Efsane Site Kapanmıyor Ama...

Efsane Site Kapanmıyor Ama...

Kapanacağı Açıklanan Efsane Sitenin Üyeleri Panik İçerisindeyken Gelen Yeni Açıklama Kafa Karıştırdı

21.12.2010 16:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Her geçen gün bir yenisi açılan siteler olduğu gibi, her gün kapatılan da yüzlerce hatta binlerce internet sitesi mevcut.

Yahoo tarafından geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamada, şirket bünyesindeki sekiz alt gurubun kapatılacağı bilgisi basında şok etkisi yaratmıştı. Kapatılacak siteler arasındaki en dikkat çeken isimlerse sosyal randevulaşma sitesi olan "Delicious" ve eski aramamotoru devi AltaVista oldu.

Özellikle Delicious üyeleri bilgilerinin nereye gideceği sorusuna bir cevap ararken, bir yandan da panik halinde hesaplarını kapatmaya başladır. Nitekim bugün itibariyle yapılan açıklamada Chris Yeh; "Şu an için zor bir durumdayız ama yakın zamanda her şey yoluna girecek. Şirketimizin devamlılığını sağlamak için çoktan başka firmalarla görüşmeye başladık bile." diyerek site üyelerini bir arada tutacağını umduğu bir açıklamada bulundu. Yani Tahoo, Delicious'u kapatmıyor ama satmaya niyetli...

Yahoo'nun şu anda satmaya çalıştığı Delicious iki yıl öncesine kadar 5.3 milyon kullanıcısıyla, Yahoo'nun göz bebeği konumundaydı. Şimdilerdeyse site kendi ayakları üzerinde durmaya çalışıyor.

Kaynak: Chip.com.tr

Son Dakika Teknoloji Efsane Site Kapanmıyor Ama... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement