Efsaneler Fiyaka Club'da Buluşuyor - Son Dakika
Kültür Sanat

Efsaneler Fiyaka Club'da Buluşuyor

Efsaneler Fiyaka Club\'da Buluşuyor

Fiyaka Club, modası asla geçmeyecek unutulmaz yabancı şarkıları, "The Legends - Efsaneler" partisiyle müdavimleriyle buluşturacak.

14.11.2012 09:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avrupa'nın en gözde mekânlarının İstanbul'daki muadili olarak anılan Fiyaka Club, nesiller boyu dinlenmiş, modası asla geçmeyecek unutulmaz yabancı şarkıları, "The Legends - Efsaneler" partisiyle müdavimleriyle buluşturacak. 16 Kasım 2012 Cuma günü gerçekleştirilecek parti, dans şovları, dekorasyonu ve renkli ortamıyla konuklarını eğlenceyle buluşturacak. Madonna, ABBA, The Beatles, Michael Jackson, U2, Depeche Mode, Culture Club, Red Hot Chili Peppers, Bon Jovi, Queen, Aerosmith, Ricky Martin, Eminem, Alphaville, Europe, Survivor, BackStreet Boys, The Cranberries, Whitesnake gibi isimlerin şarkılarıyla herkesi dansa davet edecek parti, saat 22.30'da başlayacak.

Fiyaka Club, geçmişte kalan günlerin enerjisini yeniden hissettirecek partiyle ilgili gelişmeleri, www.clubfiyaka.com web adresinin yanı sıra facebook.com/fıyakaloungeclub ve twitter.com/ClubFiyaka sosyal ağları üzerinden duyuracak.

Tarihi Yarımada'nın güzelliğiyle bütünleşen manzarası eşliğinde, İstanbul'un prestijli okullarından Galatasaray Lisesi'ne yakın bir lokasyonda konuklarına dinlenme, sohbet ve eğlence imkanı sunan mekan, şehir telaşından uzak, modern ve özgün tarzıyla dikkat çekiyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Efsaneler Fiyaka Club'da Buluşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement