Ege Bölgesi Kalite Ödülleri Sahiplerini Buldu - Son Dakika
Yerel

Ege Bölgesi Kalite Ödülleri Sahiplerini Buldu

Ege Bölgesi Kalite Ödülleri Sahiplerini Buldu

KALDER İzmir Şubesinin düzenlediği 15. Mükemmelliği Arayış Sempozyumunda, Ege Bölgesi Kalite Ödülü ve Yılın Başarılı Ekibi Ödülleri sahiplerini buldu.

06.06.2014 10:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Kalite Derneği (KALDER) İzmir Şubesi'nin düzenlediği 15'inci Mükemmelliği Arayış Sempozyumu'nda Ege Bölgesi Kalite Ödülü ve Yılın Başarılı Ekibi Ödülleri de sahiplerini buldu.

"Mükemmel Hatalar" ana teması ile Hilton Oteli'ndeki sempozyumunun finalinde gerçekleşen törende, 2014 yılı Ege Bölgesi Kalite Ödülü'nü kamuda Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) alırken, özel sektörde ise DYO Boya Fabrikaları elde etti.

Bir diğer kategori olan Yılın Başarılı Ekibi Ödülü'ne Vestel layık görülürken, AKG Gaz Beton, Tat Konserve ve Hugo Boss firmaları da başarı ödüllerinin sahibi oldu. Ege Bölgesi Kalite Ödülü ve Yılın Başarılı Ekibi Ödülleri kapsamında firmalarla ilgili farklı kriterlerin yanında saha ziyareti değerlendirmesi de gerçekleştirildi. Sonuçlar, Muhsin Çömden, Heran Dölcü, İsmail Tokgöz, Esra Uzunkavak, Kamil Koç, Birol Büyüksivri ve Güven Dokumacı'dan oluşan ödül jürisi tarafından değerlendirildi.

Kazanan tüm firmaları başarılarından ötürü tebrik eden KALDER İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ünal, verilen ödüllerin kurum ve çalışanlar açısından bir hedef ve yaklaşım birliği sağladığı gibi, diğer kurum ve kuruluşlar açısından da özendirici bir rol oynadığına dikkat çekerek, "Ödüller, kurumsallık ve dokümantasyon açısından da ciddi bir itici güç yaratıyor" dedi.

"KalDer'in kuruluş amaçlarından en önemlisi, mükemmellik kültürünü yaşam biçimine dönüştürerek, ülkemizin rekabet gücünün ve refah düzeyinin yükseltilmesine katkıda bulunmaktır" ifadesini kullanan Ünal şöyle devam etti: "Cumhuriyetimiz'in 100'üncü yılında sürdürülebilir kalkınma yaklaşımı çerçevesinde Türkiye'yi daha çağdaş ve daha kaliteli bir ülke haline getirmek için proje ve çalışmalarımızı sürdürüyoruz" - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ege Bölgesi Kalite Ödülleri Sahiplerini Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement