Rapçi Ege Çubukçu'nun Yepyeni Klibi Çok Yakında - Son Dakika
Güncel

Rapçi Ege Çubukçu'nun Yepyeni Klibi Çok Yakında

Türk rap müziğinin sevilen ismi Ege Çubukçu, A Milli Basketbol Takımının hikayesini "Kanatlanıp Uçacaksın" şarkısına çok özel bir klip çekti.

13.08.2014 00:01  Güncelleme: 00:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖZÜMÜZ YÜKSEKLERDE, KANATLANIP UÇMAYA HAZIRIZ!

Türk rap müziğinin sevilen ismi Ege Çubukçu, yaşanan olumsuzluklara rağmen pes etmeyip, A Milli Basketbol Takımı'nın yeniden başarıya yürüme hikayesinden ilham alarak basketbol camiası için bestelediği "Kanatlanıp Uçacaksın" şarkısına çok özel bir klip çekti.

DİPTEN ZİRVEYE!

Her şey 2001 yılında başlamıştı. Avrupa Şampiyonası'nın startı olan tarih 31 Ağustos, A Milli Basketbol Takımı'nın sonraki yıllardaki başarılarının habercisiydi. Türkiye'de yapılan 32. Avrupa Şampiyonası'nda gümüş madalyayı kazanan Milli Takım için yıllar sonra bile hatırlanacak tezahürat o dönem tribünlerden yükselmeye başlıyordu.

12 Dev Adam'ın ismi dillerden dillere yayılmıştı. Ancak sonrasında uluslararası şampiyonalarda bekledikleri başarıyı elde edemediler. Ta ki yine ülkemizde 2010 yılında düzenlenen Dünya Şampiyonası'na kadar... Gruptan çıkmasına bile şüpheyle bakılan Kırmızı – Beyazlılar, yarı finalde Sırbistan'a karşı alınan galibiyetle ayyuka çıkmıştı. Finalde ABD'ye yenilse bile turnuvanın konuşulan tek takımı oldu.

ASLA PES ETME!

Ancak yine büyük bir şampiyona sonrası, devler tekrar çöküş dönemine girdi. İtalya'da geçen yıl düzenlenen Avrupa Şampiyonası'na gruplarda turnuvaya veda, istifaları da beraberinde getirdi. Elbette devlerin yola devam etmesi gerekliydi ve hedef yeniden belirlendi: İspanya'da ağustos ayında başlayacak Dünya Şampiyonası'nın sonunda kürsüden milyonları selamlamak!

Milli Takım'ın yaşadığı yeniden zirveye çıkışın mücadelesi, bu spora gönül veren tüm oyuncuların kariyerlerini de özetliyor aslında. Her türlü zorluğa rağmen zirveye doğru yol alma isteği, tek bir kelime ile açıklanabilir: Tutku. Geçmiş yıllarda basketbol oynamış ve basketbol camiası tarafından sevilen ünlü rapçi Ege Çubukçu, bu azim ve tutku dolu yolculuğun hikayesini anlatan bir şarkı besteledi.

KANATLANIP UÇACAKSIN!

Milli Takım'ın hikayesinde tutku ve azimle başarıya giden yolda asla vazgeçmemenin önemi şimdilerde Ege Çubukçu'nun basketbol camiasına armağanı 'Kanatlanıp Uçacaksın' single'ı ile hayat buluyor.

Ege Çubukçu'nun basketbol camiası için bestelediği ve klibinde İlkan Karaman'ın da yol aldığı "Kanatlanıp Uçacaksın" ilk olarak 28 Haziran Cumartesi günü, Tarihî Sinop Kapalı Cezaevi'nde gerçekleşen Red Bull King Of The Rock Türkiye Finali'nde sergilediği özel performansta basketbol severlerle buluştu.

Bu yepyeni single için için Harun Işık yönetmenliğinde, başarıya ulaşmak için yılmadan, karşısına çıkan her türlü zorlukla kıran kırana mücadele ederek zirveye ulaşan bir gencin hikayesini konu alan bir klip çekildi. Çekimleri Sultanahmet, Galata Köprüsü, Karaköy, Dolmabahçe gibi İstanbul'un ikonik mekanlarında 1 günde tamamlanan bu çok özel klip için Red Bull King Of The Rock 2013 Türkiye şampiyonu ve 3x3 A Milli Erkek Takımı oyuncularından Mert Yavi de kamera karşısına geçti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Rapçi Ege Çubukçu'nun Yepyeni Klibi Çok Yakında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement