Ege Gazeteciler Federasyonu Afyonkarahisar'da Kuruldu - Son Dakika
Güncel

Ege Gazeteciler Federasyonu Afyonkarahisar'da Kuruldu

Ege Gazeteciler Federasyonu Afyonkarahisar\'da Kuruldu

Ege Gazeteciler Federasyonu hafta sonu Afyonkarahisar’da gerçekleştirilen genel kurul ile resmen kuruldu.

02.03.2014 15:03  Güncelleme: 09:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ege Gazeteciler Federasyonu hafta sonu Afyonkarahisar'da gerçekleştirilen genel kurul ile resmen kuruldu. 8 kentin yer aldığı federasyonun genel merkezi Afyonkarahisar'da olacak.

Afyonkarahisar Gazetecileri Yardımlaşma Derneği Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen genel kurula, Gazeteciler Konfederasyon Başkanı Nuri Kolaylı, Gazeteciler Konfederasyonu Genel Koordinatörü Sefa Özdemir, Medya İhtisas Gazeteciler Federasyon Başkanı Kenan Macit, Karadeniz Gazeteciler Federasyonu Başkanı Turgut Özdemir, Manisa Gazeteciler Cemiyet Başkanı Ertuğrul Aytaç, Kütahya Gazeteciler Cemiyet Başkanı İhsan Tunçoğlu, Uşak Gazeteciler Dernek Başkanı Salih Kılınç, Aydın Gazeteciler Dernek Başkanı Mehmet Aydın, İnternet Medyası Blok Gazeteciler Derneği Başkanı Levent Özen, Marmara Gazeteciler Federasyonu Genel sekreteri Sinan Tunç ve Ege Gazeteciler Federasyonu, Başbakanlık Basın Yayın ve Enfermasyon Afyonkarahisar İl Müdürü Ali Fuad Gölbaşı, Basın İlan Kurumu Afyonkarahisar İl Müdürü Burak Orhan, delegeler ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve İl Genel Meclis (İGM) Başkanı Salih Sel'de genel kurula nezaket ziyaretinde bulundu.

Gerçekleştirilen genel kurulan açılış konuşmasını yapan Ege Gazeteciler Federasyon Başkanı Mehmet Abdiolulları, bölge gazetecilerinin federasyon çatısı altında toplanmasının mutluluk verici olduğunu ifade ederek, Türk basınına hayırlı olması dileklerini iletti.

"FEDERASYON BÖLGEDE GÜZEL HİZMETLERE İMZA ATACAK"

Gazeteciler Konfederasyon Başkanı Nuri Kolaylı ise yaptığı konuşmada, konfederasyonun 8 federasyonla oluştuğunu ve önümüzdeki dönemlerde de konfederasyon yönetiminin hızlı bir şekilde toplanarak bölgesel ve genel sorunları masaya yatıracaklarını kaydetti. Yeni federasyonun Türkiye'ye hayırlı olmasını ve güzel hizmetlere imza atmasını temenni etti.

Genel Kurul sonrası federasyon delegeleri ve kentte dışından gelen gazeteciler ile birlikte Afyonkarahisar'da görev yapan yerel ve ulusal basın mensupları Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu ve sivil toplum örgütleri temsilcilerinin de katıldığı yemekte bir araya geldi.

Termal bir otelde gerçekleştirilen yemekte konfederasyon, federasyon yöneticileri ile cemiyet ve dernek başkanlarına AGD tarafından plaket takdimi yapıldı.

Yemekte, Alimoğlu Kültür Sanat Araştırma Merkezi (AKSAM) Halk Dansları Gurubu ve Türk Sanat Müziği Korosu tarafından sunulan folklor ve müzik dinletisi ise geceye renk kattı.

Öte yandan, yapılan kongre sonrasında Ege Gazeteciler Federasyonu'nun yönetim kurulunda şu isimler yer aldı:

"Federasyon Başkanı Mehmet Abdioğlulları, başkan vekili İhsan Tunçoğlu, başkan yardımcıları Ümit Varol, Gökhan Aytaç, sekreter Mehmet Aydın, sayman Salih Kılınç, üye Sezer Küçükkurt" şeklinde oluştu. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ege Gazeteciler Federasyonu Afyonkarahisar'da Kuruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement