Ege-Koop'un Serbest Kürsüsü'nde Türkiye Gündemi Konuşulacak - Son Dakika
Yerel

Ege-Koop'un Serbest Kürsüsü'nde Türkiye Gündemi Konuşulacak

Ege-Koop\'un Serbest Kürsüsü\'nde Türkiye Gündemi Konuşulacak

Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşu Ege-Koop, ilk ikisi büyük ilgi gören Serbest Kürsü Programı’nın üçüncüsünde özellikle 17 Aralık’ta gerçekleştirilen yolsuzluk ve rüşvet operasyonu ile daha da sıkıntılı bir sürece giren ülke ekonomisini masaya yatırıyor.

23.01.2014 11:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin en büyük sivil toplum kuruluşu Ege-Koop, ilk ikisi büyük ilgi gören Serbest Kürsü Programı'nın üçüncüsünde özellikle 17 Aralık'ta gerçekleştirilen yolsuzluk ve rüşvet operasyonu ile daha da sıkıntılı bir sürece giren ülke ekonomisini masaya yatırıyor.

Siyasetçisinden akademisyenine, sanatçısından işadamına, gazetecisinden sivil toplum örgütü başkanlarına kadar İzmir'in kanaat önderlerini bir araya getirerek kent ve ülke sorunlarına çözüm sunacak pek çok etkinliği gerçekleştiren Ege-Koop Danışma Kurulu'nun organize ettiği, Bornova Belediyesi'nin de destek verdiği 3. Serbest Kürsü'nün konusu 'Türkiye Ekonomisi Nereye Gidiyor' olarak belirlendi.

AÇILIŞI GENEL BAŞKAN HÜSEYİN ASLAN YAPACAK!

Açılış konuşmalarını Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Ege-Koop Danışma Kurulu Başkanı Avukat Metin Öney ve Bornova Belediye Başkanı Prof.Dr. Kamil Okyay Sındır'ın yapacağı programda eski Devlet Bakanı Ufuk Söylemez, Yaşar Üniversitesi Ekonomi Bölümü Öğretim Üyesi ve Ege-Koop Danışma Kurulu Üyesi Doç.Dr.Mehmet Ufuktutan ile Ekonomist, Ege-Koop Danışma Kurulu Üyesi Dr.Ali Nail Kubalı ülke ekonomisinin geldiği noktayı ve 2014 yılına ilişkin öngörülerini aktaracak. 25 Ocak Cumartesi günü Bornova Belediyesi Nikah Sarayı'nda gerçekleşecek program saat 14.00'da başlayacak. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ege-Koop'un Serbest Kürsüsü'nde Türkiye Gündemi Konuşulacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement