Egea Seni Piste Çağırıyor" Çanakkale'de - Son Dakika
Güncel

Egea Seni Piste Çağırıyor" Çanakkale'de

Fiat'ın geçtiğimiz yıl devreye aldığı "Egea Seni Piste Çağırıyor" etkinliği, 2018 yılında da tam gaz devam ediyor.

20.03.2018 14:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fiat'ın geçtiğimiz yıl devreye aldığı "Egea Seni Piste Çağırıyor" etkinliği, 2018 yılında da tam gaz devam ediyor. İlk ayağı geçtiğimiz hafta Düzce'de gerçekleştirilen aktivite 24 Mart Cumartesi günü Çanakkaleliler ile buluşacak.

Fiat açıklamasına göre, "Egea Seni Piste Çağırıyor" etkinliği, 2018 yılında da sürüyor. 24 Mart Cumartesi günü, Çanakkale Pazaryeri'nde gerçekleşecek olan aktivitede; hafta boyunca Karahallılar Çanakkale Otomotiv'e gelerek, Egea'yla test sürüşü yapan kullanıcılar kıyasıya yarışacak.

Güvenli otomobil kullanımına dair alınan eğitimin ardından, Fiat Egea Sedan'ın pist şartlarına özel olarak hazırlanan versiyonunu deneyimleme imkanı bulunan Egea Seni Piste Çağırıyor etkinliğinde kullanıcılar, motor sporları dünyasını yakından tanıma fırsatı bulacak.

Egea Seni Piste Çağırıyor aktivitesinde ilk üçe giren katılımcılar podyuma çıkarak, madalyalarını Fiat Motor Sporları Takım Direktörü ve pilotları ile Karahallılar Çanakkale Bayi yetkililerinden alacak. Yıl boyunca https://motorsporlari.fiat.com.tr/ adresli web sitesinden takip edilebilecek olan Egea Seni Piste Çağırıyor etkinlikleri, Türkiye'nin farklı şehirlerine uğrayarak tüm hızıyla devam edecek.

Asfalta özel 180 HP'lik Egea Sedan

Pist kullanımı için özel olarak Tofaş'ta geliştirilen Fiat Egea Sedan'da, aerodinamik özellikleri geliştiren, geniş hava giriş ve çıkışlarına sahip tamponlara yer veriliyor. 1.6 litrelik turbo beslemeli dizel motorun gücü 180 HP'ye çıkarılırken, vites oranları kısaltılmış, özel olarak hazırlanan 6 ileri manuel şanzımanla donatılıyor.

Pist kullanımına özel Egea Sedan'da, 17 inç boyutunda Speedline alüminyum alaşım jantlar, geliştirilmiş fren sistemi ve ayarlanabilir süspansiyon sistemi de bulunuyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Egea Seni Piste Çağırıyor' Çanakkale'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Çorum Valisi, Sanayicilerin İhtiyaçları İçin Çaba Gösterecek
    15:33 Çorum Valisi, Sanayicilerin İhtiyaçları İçin Çaba Gösterecek

    Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, sanayicilerin ihtiyacı duyduğu kalifiye eleman yetiştirilmesi noktasında her türlü çabayı göstereceklerini söyledi. Çorum Valiliği ve Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitimler Genel Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen istişare toplantısında, mesleki ve teknik eğitimdeki yeni gelişmeler ve planlamalar ele alındı. Toplantıda, Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitimler Genel Müdürü Ali Karagöz, mesleki eğitimde nitelikli erişim, tanıtım ve yönlendirme, farkındalık arttırma çalışmaları ve nitelikli istihdamın önemini vurguladı. Vali Dağlı ise Çorum'un büyük bir sanayi altyapısına sahip olduğunu belirterek, sanayicilerin ihtiyaç duyduğu kalifiye işgücünün yetiştirilmesi için çaba göstereceklerini ifade etti.

  • Meral Akşener Gölbaşı'nda esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi
    15:33 Meral Akşener Gölbaşı'nda esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi

    İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde yerel seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Akşener, partisinin belediye başkan adaylarıyla birlikte esnafları ziyaret ederek sohbet etti ve fotoğraf çektirdi. Ayrıca bir tuhafiye dükkanına girerek başörtüsü satın aldı. Ziyaretlerini tamamlayan Akşener, vatandaşları selamlayarak ilçeden ayrıldı.

  • Trakya Kalkınma Ajansı Desteğiyle Yerli Ayçiçeği Tohumu Rusya'ya İhraç Edildi
    15:32 Trakya Kalkınma Ajansı Desteğiyle Yerli Ayçiçeği Tohumu Rusya'ya İhraç Edildi

    Trakya Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen Trakya Tohumcular Derneği, Rusya'ya ihraç edilmek üzere yetiştirilen 20 ton yerli ve milli hibrit ayçiçeği tohumunu ikinci kez gönderdi. Rusya'da yerli tohumların yayılması beklenirken, gelecek yıl için 120 tonluk bir transfer anlaşması yapıldı.

  • Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın vefatının 9. yılında anma töreni düzenlendi
    15:32 Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın vefatının 9. yılında anma töreni düzenlendi

    Terör örgütü DHKP/C üyeleri tarafından 31 Mart 2015'te İstanbul Adalet Sarayı'nda şehit edilen Mehmet Selim Kiraz için Eyüpsultan Mezarlığı'ndaki kabri başında anma töreni düzenlendi. Törene, Kiraz'ın yakınları ve birçok önemli isim katıldı. Kur'an-ı Kerim okunup dua edildikten sonra ziyaretçiler, şehit savcının ailesiyle sohbet etti.

  • MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter Sultanbeyli ve Ümraniye ilçe başkanlıklarını ziyaret etti
    15:31 MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter Sultanbeyli ve Ümraniye ilçe başkanlıklarını ziyaret etti

    MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, Sultanbeyli ve Ümraniye ilçe başkanlıklarını ziyaret ederek seçim çalışmaları hakkında bilgi aldı. Yönter, seçmenlere Cumhur İttifakı lehine oy kullanmaları çağrısında bulunarak, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde nöbet değişimi için çalıştıklarını vurguladı. Ayrıca, Yönter İmamoğlu'nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına layık olmadığını belirterek, Cumhur İttifakı adayı Murat Kurum'un İstanbul'da sorumluluk üstleneceğini ifade etti. Yönter ayrıca, Belçika'da Türk vatandaşlarına yönelik saldırıları kınayarak, MHP'nin Avrupa'da yaşayan Türk vatandaşlarının yanında olduğunu söyledi.

  • Mehmet Muharrem Kasapoğlu, MHP Kula İlçe Teşkilatı'nın mitingine katıldı
    15:30 Mehmet Muharrem Kasapoğlu, MHP Kula İlçe Teşkilatı'nın mitingine katıldı

    Önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı, AK Parti İzmir Milletvekili Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 31 Mart'ta yapılacak olan mahalli idareler yerel seçimleri kapsamında MHP Kula İlçe Teşkilatı tarafından memleketi Manisa'nın Kula ilçesinde düzenlenen mitinge katıldı.

  • Alanya'da yapılan aramada uyuşturucu ele geçirildi, 2 şüpheli tutuklandı
    15:29 Alanya'da yapılan aramada uyuşturucu ele geçirildi, 2 şüpheli tutuklandı

    Antalya'nın Alanya ilçesinde jandarma ekipleri tarafından yapılan aramada, bir otomobilde uyuşturucu ele geçirildi. Araçtaki 2 şüpheli gözaltına alındı ve adliyeye sevk edildi. Zanlılar, sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı.

  • Akaryakıt Sızıntısı Sonrası Sapanca Gölü'nden Sevindiren Haber: Su İçilebilir
    15:27 Akaryakıt Sızıntısı Sonrası Sapanca Gölü'nden Sevindiren Haber: Su İçilebilir

    Kocaeli'de yapılan yol çalışması sonucunda delinen NATO petrol boru hattından Sapanca Gölü'ne sızan akaryakıtın temizlenmesi için ekipler seferber oldu. Gölden alınan numunelerin yapılan analizler sonucunda suyun içilebilir olduğu belirlendi.


Advertisement